Vara aduce cu sine si isteria modei. Iar in ultima perioada cel mai la moda este sa fii vintage asa ca, suntem imbiate cu o sumedenie de targuri de haine si accesorii hand-made, semn ca trebuie sa ducem creativitatea la cote maxime.

Si cum criza financiara ne afecteaza buzunarele, ideea de vintage pare o solutie foarte potrivita pentru femeile care vor sa fie chic.

Astfel, sambata, 15 mai 2010, sub acoperisul clubului Fat Cat, se va desfasura un nou targ de haine de acest fel, prima editie a targului Boutique Cliché, organizat de ctare PRIME Romania.

Organizatorii ii asteapta pe toti cei interesati sa isi sa-si imbunatateasca garderoba cu umerase acoperite de rochite de vara, mese pline cu bijuterii si accesorii, ochelari de soare in cele mai interesante culori si cuiere pline cu palarii. „Vom pune la dispozitie un salon in care doamnele si domnisoarele pot fi nehotarate, la o limonada rece sau o cafea aromata si doua camere in care pot sa atinga, sa probeze si sa admire mai orice. Toate, intr-un oras cu primavara, intr-un loc drag noua, care ne primeste cu muzica aleasa atent si ferestre larg deschise” spune Georgiana Cosoveanu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Targul de haine vintage va avea loc sambata, 15 mai, in intervalul 12.00-20.00, in Club Fat Cat, situat pe strada Gabroveni numarul 24. Targul va aduna, pret de cateva ore, artisti vintage si tineri nonconformisti ce ii vor astepta pe toti cei care pretuiesc hainele handmade asortate si purtate cu bun gust.

Ana Hristea, coordonator al evenimentului declara: „Incercam sa promovam o atitudine inteligenta asortata cu haine no logo, handmade si vintage. Motivatia noastra este simpla: apreciem farmecul lucrurilor fara varsta si atitudinea neconventionala promovata de invitatii la acest targ si credem ca hainele ne poarta personalitatea si le transmit celor din jur modul in care ne raportam la frumusete. Aceasta actiune este, speram, prima dintr-o serie de astfel de targuri organizate de Prime Romania cu sprijinul designerilor romani, fie ei cunoscuti sau mai putin cunoscuti”.

Initiatorii acestui eveniment isi propun sa organizeze cel mai aerisit si demn de vizitat targ de produse vintage din Bucuresti; pe scurt, un eveniment marca PRIME Romania. Puteti afla mai multe despre ecest eveniment de pe blogul Boutique Cliché.

Sursa foto front: Sherry's Rose Cottage


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri