Lacul lebedelor pe gheata, sfasietoarea poveste a celebrilor Siegfried si Odette, expusa pe sugestiva muzica a lui Ceaikovsky, genereaza un impact emotional deosebit asupra spectatorilor de fiecare data. Cel mai faimos balet pe gheata din lume - Saint Petersburg State Ballet on Ice este adus si in Bucuresti pentru a oferi o experienta unica intr-un decor de exceptie.

Vreau Bilet, alaturi de Ambasada Federatiei Ruse aduc in premiera in Romania cel mai faimos balet pe gheata din lume - Saint Petersburg State Ballet on Ice, pentru a oferi o experienta unica bucurestenilor intr-un decor de exceptie la Sala Palatului pe data de 14 aprilie 2010.

Lacul lebedelor pe gheata, sfasietoarea poveste a celebrilor Siegfried si Odette, expusa pe sugestiva muzica a lui Ceaikovsky, genereaza un impact emotional deosebit asupra spectatorilor de fiecare data. De altfel, aceasta productie de exceptie Lacul lebedelor va fi prima care va sparge gheata in Romania pentru ca Pepino Popescu, organizatorul spectacolului, promite sa transforme acest spectacol intr-o traditie incepand cu acest an.

Prin urmare, fabulosul repertoriu al Saint Petersburg State Ballet on Ice ce include, pe langa Lacul lebedelor, piese de mare succes precum Spargatorul de nuci, Frumoasa Adormita, Cenusareasa si Romeo si Julieta si va putea fi savurat de bucuresteni in fiecare an prin initiativa Agentiei Vreau Bilet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

In ultimii cinci ani aceste productii au fost interpretate cu succes pe cele mai renumite scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda sau Malta, oferind de fiecare data feeria unica generata de dansul pe gheata a celor mai experimentati patinatori din lume,

The Saint - Petersburg State Ballet on Ice a sustinut peste 7000 de spectacole la nivel international, prezentand de fiecare data un amestec remarcabil de forme de arta, oferind inovatie si spectacol.

Va anuntam ca pretul biletelor pentru acest spectacol sunt cuprinse intre 70 si 200 de Lei, fiind disponibile in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria Baneasa Shopping City , Pasajul Universitatii agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Castiga un telefon Samsung Diva. Click aici pentru detalii!

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri