La fiecare colt de strada se auzea cate un glas care isi exprima parerea, mai mult sau mai putin pertinenta cu privire la meditatia Flacara Violeta. Au aparut peste noapte, ca ciupercile dupa ploaie, o multime de asa-zisi specialisti, ce au inceput sa-si dea cu presupusul, sa intineze, ba chiar sa-si asume un concept pe care niciodata nu il vor putea intelege si atinge.

In loc de epilog..

"Daca in urma cu doi ani, intr-un cuvant de inceput, aminteam cuvintele lui Einstein: „iti poti trai aceasta viata ca pe un continuu Act de Magie sau o poti trai fara sa vezi nimic magic in ea...” avand speranta ca cei carora le va cadea in mana aceasta carte o sa inteleaga rolul benefic si vindecator al acestei meditatii, dar si faptul ca actiunile si gandurile lor, le genereaza, in mare parte, viitorul. Desi prietenul meu drag, Nicolae Elek, editorul acestei lucrari, m-a sprijinit si mi-a intarit credinta ca ar fi bine sa public lucrarea inceputa cu 8 ani in urma, desi eram sceptic si stiam ce va urma, desi pastram teama ca publicul larg din Romania nu era pregatit sa acceada o asemenea „Cale”, desi am scris ca nu cred ca societatea romaneasca era pregatita pentru a primi asa ceva, dar poate ca peste cinci sau poate peste 10 ani, cand copiii mei vor fi deja mari, aceasta carte va avea puterea de a schimba in mai bine destinul unor oameni... si totusi, inevitabilul s-a intamplat... cativa omuleti autonumiti paranormali mov, au incercat printr-un act de manipulare, sa creeze o umbra de moarte asupra acestei meditatii. intreaga presa s-a napustit asupra ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Leagăn pentru toată copilăria MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Era normal, altceva se dorea sa se mascheze si pentru asta, trebuia sacrificat ceva. La un moment dat mi s-a parut de-a dreptul ridicola pastrarea pe prima pagina a acestor speculatii privind Flacara Violeta. Am inteles ca era necesara, trebuiau acoperite multe alte ,,evenimente” cel putin socante privind viitorul acestui popor. Se pare ca aceste speculatii au ,,tinut” atentia romanilor canalizata pe un subiect neinteles, poate, de marea masa manipulata si, cu stupoare si neliniste pentru cei aproape 60.000-70.000 de persoane participante la aceasta meditatie in decursul ultimilor zece ani. La fiecare colt de strada se auzea cate un glas care isi exprima parerea, mai mult sau mai putin pertinenta cu privire la meditatia Flacara Violeta.

Au aparut peste noapte, ca ciupercile dupa ploaie, o multime de asa-zisi specialisti, mari initiati si paranormali, specializati in defaimare si tehnici de mahala, ce au inceput cu intreg arsenalul lor, un tandem cu prezentatori „super specializati” in de toate, un fel de „terminatori”, sa-si dea cu presupusul, sa intineze, ba chiar sa-si asume un concept pe care niciodata nu il vor putea intelege si atinge, pentru ca ei se lovesc de un zid: vitrina Lumii Materiale... ,,sticla ecranului”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri