Vor avea loc lansari de carti, concursuri, tombole, jocuri, se vor face fotografii personalizate si face painting, se va asculta muzica buna, iar parinti vedeta vor recomanda superpovesti.

In perioada 3-6 decembrie 2009, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu din Piata Universitatii) va avea loc o noua editie a Targului de carte pentru copii, MiniLibri. Spectacolul cartii pentru copii va fi deschis publicului zilnic, intre orele 10:00 si 18:00, iar intrarea va fi libera.

Ca si in anul precedent, targul de carte pentru copii este organizat de Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, impreuna cu Gradinita Bambi, fiind gazduit de Palatul Sutu. Aflat la a cincea sa editie, targul va aduce si in acest an o multime de surprize pentru copii, dar si pentru parinti si bunici. Programul editiei din acest an cuprinde:

  • Parada Editurilor: la standurile celor 10 edituri expozante, cei mici vor putea rasfoi o multime de carti frumos colorate;
  • Cartile se prezinta: lansari de carte;
  • Clubul micului ilustrator: cele mai frumoase desene vor fi premiate de Fundatia “Noi citim”;
  • Parinti vedeta recomanda superpovesti: copiii vor asculta din nou povesti in lectura unor parinti celebri. Dintre acestia: Virgil Iantu, Ioan T. Morar, Marian Ralea (vineri, 4 decembrie), Alice Nastase (joi, 3 decembrie), Monica Tatoiu (vineri, 4 decembrie), Vlad Enachescu, Mircea Toma (sambata, 5 decembrie), Roxana Iliescu, Razvan Simion (duminica, 6 decembrie).
  • Face Painting;
  • Tombole.

Targul de carte Minilibri se adreseaza exclusiv copiilor, iar scopurile acestui eveniment sunt promovarea lecturii pentru copii, incepand inca de la nastere, readucerea cititului la rangul de activitate de interes pentru copii, incurajarea lecturii, ca mijloc de relationare intre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri