Consacratul eveniment, deschis in inima Bucurestilor si asteptat de zeci de mii de iubitori de cultura, va desfata timp de 5 zile (in perioada 18-22 noiembrie) gustul amatorilor de carte, muzica si film la preturi de „kilipir”.

Intr-un spatiu complet renovat, cu un concept de eveniment reinnoit, KILIPIRIM isi asteapta publicul cu oferte speciale, oferind iubitorilor de carte si nu numai, o excelenta ocazie de a-si completa colectiile si de a descoperi sau redescoperi noi titluri de carte, autori, editori romani si straini,….

Proiectul „Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!”

Cu un accentuat spirit social, KILIPIRIM va continua la aceasta editie proiectul umanitar „Citeste si da mai departe – Fii donator de carte!”, proiect sustinut de Fundatia RTC si Mobexpert (sponsorul evenimentului).

Orientat catre nevoia de lectura a generatiei a IIIa din centrele de batrani, proiectul va raspunde in acest an si nevoii de lectura a celor mici. Cu sprijinul Fundatiei si al Mobexpert, doua biblioteci vor ajunge in „Complexul de Servicii Sociale Sf. Nectarie” din Bucuresti - centru de asistenta sociala a persoanelor varstnice precum si in „Centrul socio-cultural Provita”, al Parohiei Valea Plopului - centru de asistenta sociala a copiilor abandonati.

In cadrul spatiului expozitional al targului, va fi amenajata o biblioteca in care sunt asteptate donatii de carte ale tuturor celor care doresc sa contribuie la aceasta campanie adresata celor doua centre.

Tombola Kilipirim

Nu va lipsi la aceasta editie nici traditionala tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii targului KILIPIRIM! Patru castigatori ce isi vor afla numele duminica, 22 noiembrie, orele 14.00, la Galeria Dalles, vor pleca acasa cu cate 3 kg de carte. Cele 4 premii vor corespunde domeniilor de carte: copii, beletristica, hobby si business.

Expozitie inedita la Galeria Dalles

Galeria Dalles va gazdui la mezanin, in perioada targului de carte, o expozitie de fotografie, unica in Romania, intitulata „Povestiri din Himalaya” si realizata de Nikon Romania si fotograful Mihai Moiceanu – „o excursie fantastica printre cele mai inalte varfuri din lume: personaje si peisaje inedite care va vor taia rasuflarea”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri