La inceput de Noiembrie, revin spectacolele marca Dan Puric la sala Rapsodia. Nu ratati aceste intalniri cu teatrul, muzica si dansul deopotriva...

Joi, 5 Noiembrie 2009, orele 19:30 a avut loc spectacolul "NOI" prezentat de Compania "Passe-Partout D.P.", la sala Rapsodia din str. Lipscani 53. Un spectacol in care toate nebuniile vremurilor noastre - de la talk-show-urile isterice la problemele de alimentatie - sunt ironizate senin, cu candoare. Protagonistii spectacolului NOI promit sa aduca in fata spectatorilor propria lor varianta de lume, ceva mai putin zbuciumata, ceva mai putin speriata de greutatile zilei, o lume mai colorata, in care oamenii stiu sa rada fara batjocura si sa fie tristi fara dulcegarii.

Daca mergeti Joi, 12 Noiembrie 2009, orele 19:30, la "Doi dintre Noi", este aproape sigur ca o sa va placa, dar dupa ce iesiti din sala, va intrebati daca a fost teatru sau dans. Pentru ca este putin diferit chiar si de spectacolele cu care ne-au obisnuit cei din trupa "Passe Partout - Dan Puric".

De fapt, este un emotionant eseu vizual si coregrafic, care a imprumutat multe elemente teatrale. Atat de multe incat, in orice moment, risca sa se apropie de teatru pana nu mai ai indoieli, ca apoi sa se indeprteze din nou. Si chiar aceasta separare fragila si incerta este calitatea spectacolului. Povestea de iubire se scrie din gesturi declansate si comentate de muzica, expuse in trairi teatrale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Programul companiei continua Miercuri, 18 Noiembrie, orele 19:30 cu RENCONTRES, poezia momentelor importante din viata, cu Violeta Totir si Dragos Huluba.

Reflexele zilnice si semnele cotidianului sunt materia prima folosita de autorii spectacolului RencontreS. Din ele se desprinde poezia unor momente importante ale vietii, tot ele conduc la sentimente si stari sublime, pe care actorii le joaca, le mimeaza si le danseaza cu placere, ajutati de un al treilea personaj, care este fundalul sonor.

Dan Puric urmareste in stilul promovat, ca si discipolii sai, armonizarea pantomimei, mijloc principal de exprimare, cu dansul esentializat. RencontreS este o intalnire cu harul celor ce vor sa comunice sincer si direct, emotie publicului.

Joi, 19 Noiembrie de la orele 19 :30, nu ratati one man show-ul VIS cu Dan Puric. "In acest spectacol fara fir rosu conducator sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele am calatorit in lume iar cu altele, pur si simplu, m-am rugat. Vi le ofer pe toate dumneavoastra publicului spectator" (Dan Puric).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri