Astazi, 15 septembrie, Sala de lectura, ceainaria Teatrului ACT, isi redeschide portile pentru publicul iubitor de cultura. Noua stagiune aduce cu sine numeroase surprize, printre care o biblioteca imbogatita, concerte si expozitii inedite, teatru de umbre, precum si cursuri de pictura si scenete pentru copii.

Deschiderea oficiala are loc incepand cu ora 19:00, fiind marcata de concertul formatiei Trio Bossa Nova, al carui repertoriu cuprinde piese clasice ale anilor 60 in spiritul Jazz-Bossa Nova. Georgian Nitu la pian, Stefan Muntean la flaut si Gabriel Balasa la percutie concerteaza impreuna de aproape un an, avand colaborari cu hotelurile Hilton si Crown Plaza.

Expozitia de pictura in ulei pe pinza, prezentata in avanpremiera la Sala de lectura, ii apartine aceluiasi Gabriel Balasa si cuprinde lucrari noi, realizate in ultimii trei ani. Vernisajul expozitiei care poarta numele Fragmente din episoadele urmatoare va avea loc in data de 15 octombrie, insa aceasta poate fi admirata incepand cu redeschiderea oficiala a Salii de lectura.

Luna octombrie aduce la Sala de lectura activitati amuzante pentru cei mici, printre care se numara si seri de teatru de papusi pus in scena de fundatia Magic Art, coordonat de Sabina si Gabriel Arsenie, precum si un curs de desen-culoare pentru copiii intre 7 si 10 ani condus de Alexandra Grosu. Detaliile si programul saptamanal sunt disponibile pe site-ul teatrului, la sectiunea Sala de lectura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Sala de lectura a fost infiintata in luna mai a anului 2008 cu scopul de a deveni un loc de intalnire pentru pasionatii de ceai, teatru, muzic si arta in toate manifestarile ei. Dotata cu o biblioteca de peste 3000 de volume, Sala de lectura este un spatiu neobisnuit in peisajul cafenelelor si ceainariilor bucurestene, deoarece indeamna la odihna si discutii savuroase inconjurate de parfumul ceaiului, oferind totodata prilej de afirmare celor talentati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri