Dupa cum v-am anuntat in urma cu ceva timp, maestrul a pregatit cu renumita-i minutiozitate si pasiune o surpriza pe care suntem convinsi ca publicul iubitor al artei spectacolului il va imbratisa cu drag.

Este vorba despre "Stagiunea Permanentelor Frumuseti", o serie de spectacole ce ne va purta pe aripile culturii, condusi de acest pilot desavarsit ce ne-a obisnuit cu restituiri ale culturii romanesti oferite inedit.

Ciclul de spectacole - "Anotimpurile mele Vara - Toamna 2009", ce face parte din aceasta stagiune, va incepe in luna septembrie, spre deliciul celor care asteptau cu entuziasm si nerabdare revederea cu menestrelul sufletului.

In capitala, reprezentatia va avea loc pe data de 29 septembrie, de la ora 19:00, pe scena Slii Mici a Palatului si va cuprinde piese din spectacolele "Vara Simfonic" si "Toamna Simfonic" (2005), precum: "Sara pe Deal", "Pe marginea Dunarii", " Lino Leano", "Florile graului, "Jelui-m-as si n-am cui", "Toamna, etc.. Pe parcursul a doua ore, maestrul Tudor Gheorghe va fi acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului liric "Elena Teodorini" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu. De altfel, dirijorul si orchestratorul Marius Hristescu il va insoti pe maestru pe parcursul intregului turneu, insa in mod inedit, fiecare spectacol din tara va beneficia de prezenta unei noi orchestre apartinand localitatii in care are loc reprezentatia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Motive in plus pentru a nu pierde reprezentatiile acestei stagiuni! Stagiunea Permanentelor Frumuseti marcheaza si celebrarea a doua evenimente extrem de semnificative pentru cariera maestrului: implinirea a 40 de ani de cand a iesit la rampa cu primul sau recital, Menestrel la curtile dorului, precum si aniversarea a 10 ani de la primul sau concert simfonic alaturi de orchestra dirijorului Marius Hristescu prin seria de spectacole Anotimpurile poeziei romanesti.

Va prezentam mai jos programul turneului Anotimpurile mele Vara-Toamna, ce se va desfasura in toata tara incepand cu luna septembrie:
24 septembrie - GALATI - Teatrul Muzical NAE LEONARD;
25 septembrie - CONSTANTA - Casa de Cultura a Sindicatelor;
28 septembrie CRAIOVA - Teatrul National ;
29 septembrie - BUCURESTI Sala Mica a Palatului;
2 octombrie - CLUJ NAPOCA - Casa de Cultura a Studentilor;
3 octombrie TIRGU MURES - Palatul Culturii;

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri