Ice Age este unul dintre acele filme de animatie care nu are nevoie de nici un fel de prezentare. Si-a format un nume si un prestigiu serios prin animatiile adorabile, culorile foarte saturate si umorul sau de buna calitate.

Ice Age este unul dintre acele filme de animatie care nu are nevoie de nici un fel de prezentare. Si-a format un nume si un prestigiu serios prin animatiile adorabile, culorile foarte saturate si umorul sau de buna calitate.

Cand privesc seria Ice Age nu pot face comparatii intre cele trei filme care exista in prezent: primul a fost altceva decat se facea la momentul respectiv. Al doilea m-a facut sa rad cum poate putine filme au mai reusit iar al treilea mi-a oferit umorul si actiunea in 3D. Cu alte cuvinte, fiecare parte a seriei a fost excelenta printr-o caracteristica unica, pastrand, desigur ideea de baza intacta.

Povestea de baza din Ice Age 3 este urmatoarea: Sid gaseste niste oua de dinozaur pe care le ia fara sa se gandeasca la repercursiuni. Ca urmare o mama dinozaur il ia suparata si-l duce impreuna cu ouale sale pe taramul dinozaurilor care aparent nu disparusera. Manny, Diego si restul prietenilor pleaca in cautarea lui Sid si il intalnesc pe Buck, o nevastuica “plecata” care in pofida dimensiunii reduse face fata cu vitejie vietii printre dinozauri.

Acesta ar fi principalul fir narativ al celei de-a treia parti a lui Ice Age. Iti poti da seama foarte usor ca personaje precum, Sid sau Buck fac pelicula amuzanta si hohotele de ras te vor invada inca de la primele scene. In rest, filmul este despre prietenie, despre camaraderii noi si o idila mamuteasca, ducand mai departe lucrurile din Ice Age 2 si reluand tema din primul, aceea de prieteni neobisnuiti.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Pe langa umorul reusit si animatiile dragalase ar fi extrem de important de adaugat 3D-ul care in Ice Age face toti banii. Este adevarat ca efectele nu sunt la fel de puternice ca-n Calatorie spre centrul Pamantului, de exemplu, insa experienta este inedita. Exista o multime de scene gandite special pentru o asemenea vizionare. Totusi, vazut intr-o maniera conventionala, nu cred ca filmul are de suferit. Totusi 3D-ul este un adaos bun, pe care l-am apreciat foarte mult desi ochelarii imi tot cadeau de pe nas.

Pe partea audio, vocile apartin unor actori precum: Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Josh Peck, Simon Pegg, Sean William Scott sau Ray Romano.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri