Blues-ul va prinde viata prin interpretarea celui mai cunoscut chitarist roman de peste hotare si, deopotriva un adevarat promoter al blues-ului American in randul tinerilor din Romania, AGWeinberger.

Sfarsitul lunii August, va fi marcat de un eveniment unic, dedicat iubitorilor de jazz si blues. La initiativa Agentiei VreauBilet, blues-ul va prinde viata prin interpretarea celui mai cunoscut chitarist roman de peste hotare si, deopotriva un adevarat promoter al blues-ului American in randul tinerilor din Romania , AGWeinberger.

La ceas aniversar, artistul revine in capitala alaturi de band-ul sau pentru a oferi publicului avizat un concert special ce se va desfasura la Amfiteatrul Mihai Eminescu pe data de 27 August, incepand cu orele 20:00.

Invitatii celebrului chitarist, sunt trei copii talentati pe care artistul i-a descoperit in turneul Interzis FM din tara. Este vorba despre grupul Real FAM blues kid , cunoscut sub numele de FLALEXMY, in componenta caruia se afla Alex ( 14 ani, chitara si voce ), Flavius ( 8 ani, tobe ) si Mihai ( 12 ani, bass ). Acestia au fost remarcati de AGWeinberger la Festivalul de Blues Sighisoara 2009 si invitati sa cante alaturi de band in cadrul turneului Interzis FM vezi muzici ce nu auzi la radio.

De asemenea, de la acest concert nu va lipsi nici Aiyana Lee Anderson fetita in varsta de noua ani, o mare speranta muzicala, ce provine dintr-o familie de muzicieni profesionisti. Mama Aiyanei-Lee Anderson este Nicole Formescu, o compozitoare romanca stabilita in Marea Britanie, celebra pentru colaborarile cu artisti de talie mondiala, iar tatal micutei este producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin. De la varsta de trei ani, Aiyana a castigat trei concursuri si a inregistrat primul ei album, intitulat Who I Am, care s-a vandut ulterior in aproape 1 milion de exemplare in Europa. European Royal Orchestra din Anglia, invitatii speciali ai serii, vor veni pentru prima data in Romania si vor imparti aceiasi scena cu AGWeinberger pentru a transmite celor prezenti senzatiile, trairile, si sentimentele reale pe care doar Blues-ul le poate reda la maxima intensitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare la pretul de 40 Ron si pot fi achizitionate, de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), Centrul Cultural Mihai Eminescu, in reteaua Magazinelor Germanos prin Eventim, iar rezervarile online se pot face pe site-urile de specialitate : www.blt.ro, www.bilet.ro si www.vreaubilet.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri