Cif curata Romania pentru al cincilea an consecutiv prin programul 'Impreuna Curatam Romania Calatorind!'

Patru orase, o singura misiune: curatarea si infrumusetarea Romaniei

Implica-te si tu in actiunile de curatenie si calatoreste gratis in Romania, alaturi de Cif si Lucian Mindruta

Anul acesta, orice roman poate decide care vor fi locurile curatate in campania „Cif Curata Romania!” si poate fi castigatorul unei excursii de doua persoane, in tara noastra.

Pasul 1: Voteaza locul care doresti sa fie curatat de Cif

Selectia locului care va fi curatat si infrumusetat in fiecare oras din campanie se va realiza in baza votului romanilor, pe pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania.

Pasul 2: Inscrie-te in concurs si calatoreste in tara, daca vrei sa te alaturi misiunii Cif

Pentru a intra in competitia pentru o excursie in Romania, unde modalitatea de plata este reprezentata doar de implicarea intr-o actiune de curatenie, cei interesati pot accesa pagina de Facebook Cif www.facebook.com/CifRomania sau direct aplicatia de concurs. inscrierea se face completand formularul online si indicand, pe scurt, motivul pentru care doresc sa participe in competitie si sa se alature demersului Cif.

12 participanti, cu insotitorii lor, vor deveni marii castigatori ai unei excursii de 3 zile intr-unul dintre cele 4 orase din campanie. inscrierile in concurs au loc in perioada 12.03.2018 - 21.05.2018, iar actiunile de curatare se vor desfasura astfel:

Iasi: 13-15 aprilie
Sinaia: 20-22 aprilie
Oradea: 11-13 mai
Craiova: 1-3 iunie

„Anul trecut am curatat o fantana, un tren, o casa de cultura, dar mai ales, am curatat praful de pe cheful de treaba al catorva zeci de oameni. Oamenii care m-au ajutat la curatenia din 2017. Sunt mandru de voluntarii nostri si sper ca acasa la ei au dus exemplul mai departe si altora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri