Sexting reprezinta o noua modalitate prin care Loredana ni se arata exact cum este ea: efervescenta, dinamica, surprinzatoare, uneori socanta. O sa descoperim o femeie puternica, surprinzatoare, dar in acelasi timp fragila si sensibila.

Incepand cu 25 iunie, in librarii veti putea gasi Sexting, prima carte a artistei Loredana Groza. Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 10 iulie, de la ora 18:00, in magazinul Diverta unde sunt invitati toti fanii Loredanei.

Veti putea afla totul despre gandurile, placerile, dorintele, slabiciunile si intimitatea vedetei, toate prezentate fara prejudecati si inhibitii. Tocmai de aceea, cartea poarta denumirea de Sexting – combinatia intre sex si texting, noul trend in conversatia despre sex care inseamna trimiterea de mesaje si fotografii explicite cu tenta sexuala mai ales prin intermediul telefonului mobil.

Loredana ne surprinde si ne incanta din nou! Daca aveti impresia ca Sexting este titlul noului hit al divei, v-ati inselat, deoarece veti fi uimiti sa descoperiti faptul ca acesta este numele cartii scrise de catre una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone atat pentru cariera sa in muzica, dar si pentru povestirile sale despre viata, sex si barbati. Incepand cu 25 iunie 2009 veti putea deja gasi cartea Loredanei in librarii. Lansarea cartii va avea loc pe 10 iulie la Diverta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Sexting reprezinta o noua modalitate prin care Loredana ni se arata exact cum este ea: efervescenta, dinamica, surprinzatoare, uneori socanta. O sa descoperim o femeie puternica, surprinzatoare, dar in acelasi timp fragila si sensibila.

Semnificatia titlului este la fel de incitanta ca si continutul cartii. Astfel, conversatia despre sex prin intermediul mesajelor, a sms-urilor sau a emailului, poarta denumirea de sexting. Intr-un mod bizar, sexting-ul inseamna in acelasi timp intimitate si anonimat. Loredana are curajul sa vorbeasca fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile… intimitatea ei, fapt ce poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele cartii.

”Acum totul trebuie sa intre in cateva vorbe intr-un mesaj cat mai explicit si cat mai putin romantic. Aproape toata lumea face sexting chiar daca nu o recunoaste! Pentru unii reprezinta substitutul pentru sex real atunci cand sunt plecati in delegatii, iar cu cateva sms-uri isi pot satisface nevasta geloasa.”

In randurile cartii vom trai si analiza alaturi de Lori micile intamplari cotidiene care ne fac viata mai vesela, vom afla detalii din spatele scenei. Loredana ne propune o carte despre oameni mari, dragoste, sex, moda, viata mondena, barbati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri