24 Noiembrie 2017 publicat în Entertainment 88 share-uri

Reteaua de socializare Facebook face ca in ritualurile noastre de comunicare zilnica, sa folosim simboluri si imagini. Aceste imagini haioase vorbesc insa despre personalitatea noastra.

Test de personalitate Facebook

Emoticonul no. 5

Daca ai ales emoticonul no. 5, esti o persoana cu un simt estetic dezvoltat, indragostita de tot ceea ce este armonios si are stil. Te pasioneaza domeniile creative, poate chiar tu insuti/insati esti implicat/a in aceasta zona.

Atunci cand mergi pe strada, in mod cert nu esti genul de persoana care sa treaca neobservata. Vrajesti pruin stilul tau vestimentar dar si prin felul tau de a fi, caci esti o persoana cultivata si gratioasa.

Emoticonul no. 6

Daca ai ales emoticonul no. 6, esti o persoana extrem de carismatica, cu un simt al umorului dezvoltat si foarte sociabila. Vrajesti prin autenticitatea ta si prin spiritul tau nostim.

Esti o persoana deschisa, iar a privi jumatatea plina a paharului este o filosofie de viata in care tu chiar crezi. In circumstante sociale esti evident, “sufletul petrecerilor si al distractiei" pentru ca ii ajuti pe toti sa se deschida mai mult, "sa isi dea mastile jos" si sa se simta bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Emoticonul no. 7

Daca ai ales emoticonul no. 7, esti o persoana foarte galanta, iar rigoarea este al doilea tau nume. Esti o persoana capabila, muncitoare, mereu organizata si cu un simt al datoriei dezvoltat. Nu esti genul care sa dea inapoi de la ceva.

Te motiveaza siguranta materiala si te inconjori doar de oameni care raspund asteptarilor tale. In exterior iti place sa mentii aparentele si tratezi cu diplomatie orice om pe care il intalnesti, dar nu iti poate intra oricine prea usor la suflet!

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri