24 Noiembrie 2017 publicat în Entertainment 88 share-uri

Reteaua de socializare Facebook face ca in ritualurile noastre de comunicare zilnica, sa folosim simboluri si imagini. Aceste imagini haioase vorbesc insa despre personalitatea noastra.

Test de personalitate Facebook: Emoticonul preferat iti arata personalitatea

Emoticonul no. 3

Daca ai ales Emoticonul no. 3, esti o persoana extrovertita, sociabila, vorbareata si foarte expresva din punct de vedere emotional.

Iti place sa afisezi o imagine de sine prietenoasa si de aceea oamenii se deschid cu usurinta in fata ta. In general iti place sa te implici in activitati care iti satisfac dorinta de auto-perfectionare si cunoastere. Esti o persoana competitiva si ambitiosa. Nimic nu te da inapoi de la indeplinirea telurilor tale.

Emoticonul no. 4

Daca ai ales emoticonul cu no. 4, esti o persoana extrem de determinata, foarte calculata si ambitioasa. Ambitia este deci, punctul tau forte.

Capacitatea cu care reusesti sa iti creezi strategii de success, cat si indeplinirea acestor tinte personale provoaca mirare dar si invidie pentru cei mai putin competenti. Fie ca este vorba despre succesul in dragoste sau in afaceri, tie nimic nu iti poate sta in cale!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri