19 Octombrie 2017 publicat în Entertainment 34 share-uri

Afla ce spune aceasta frica despre tine!

Test: In ce fotografie iti este frica sa intri

3. Gaura de canal

Esti o persoana melancolica si introvertita cu o minte meditativa, capabila mereu de a chestiona lumea inconjuratore. Cel mai valoros aspect al vietii tale este starea de confort. Iti place sa iti creezi o viata indestulatoare si sa faci doar acele lucruri care te implinesc cu adevarat si iti aduc satisfactii.

Faptul ca cea mai infricosatoare imegine pentru tine este gaura de canal, arata ca iti este frica sa indraznesti sa visezi la mai mult. Iti pui inconstient limitari in privinta lucrurilor pe care ti le doresti de la viata si renunti prea usor.

4. Treptele catre nicaieri

Esti o persoana calculata, mereu atenta la detalii. Iti place sa iti construiesti strategii coerente de viata si sa te simti mereu in control. Esti o persoana capabila si mereu de incredere, reusind sa rezolvi absolut orice cerinta. Mai mult decat atat, reusesti sa vezi situatiile cu multa claritate si esti persoana in masura sa dea oricui, cel mai intelept sfat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de personalitate: Ce nume ai fi avut dacă te-ai fi născut în altă epocă? Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche?

Faptul ca cea mai infricosatoare imagine pentru tine este cea a treptelor care duc catre nicaieri, arata ca iti este frica sa pierzi controlul. Detesti orice aspect neasteptat al vietii, schimbarile iti dau stari de anxietate, dar ar trebui sa inveti sa le accepti, pentru ca schimbarile sunt o constanta inevitabila a vietii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri