31 Iulie 2017 publicat în Entertainment 2 share-uri

Mai sunt si alte lumi in afara de cea in care traim, sustine Stephen King, creatorul The Dark Tower / Turnul intunecat - un multi-univers in care cotidianul coexista cu supranaturalul.

Perspectiva inedita asupra celeilalte dimensiuni este prezentata printr-o combinatie inovatoare intre elemente de documentar, scene de ac iune intensa si efecte speciale, iar pentru a reda peisajele stranii din Lumea de mijloc, filmarile s-au realizat in Africa de Sud si desertul Karoo.

Distributia ii include pe Idris Elba (castigatorul unui Glob de Aur pentru rolul din serialul TV “Luther” - 2010), Matthew McConaughey (care are in palmares un trofeu Oscar pentru interpretarea din “Dallas Buyers Club” - 2013), Katheryn Winnick, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz, Abbey Lee si Jackie Earle Haley. Regizorul Nikolaj Arcel (nominalizat, in 2011, la BAFTA pentru filmul „The Girl with the Dragon Tattoo”), semneaza si scenariul, alaturi de Akiva Goldsman, Jeff Pinkner si Anders Thomas Jensen, pe baza operei lui Stephen King.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Adresandu-se audientei generale, filmul este distribuit in Romania de InterComFilm, iar trailerul poate fi urmarit mai jos:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri