Kiev - 11 locuri minunate care merita descoperite in capitala-gazda a Eurovision 2017

11 Mai 2017 publicat în Entertainment 16 share-uri

Exista un oras la o aruncatura de bat de granitele Romaniei care ascunde comori de tot felul. Kiev este un centru cultural divers si adapost pentru trei milioane de suflete.

Mananca in stil modern la Ostannya Barikada

Daca te-ai gandit sa incerci ceva din mancarea ucraineana, atunci nu ai voie sa pleci acasa fara sa fi trecut pragul restaurantului Ostannya Barikada. Restaurantul este ascuns in Globus Mall, sub Maidan Nezalezhnosti – piata centrala din Kiev ce a atras atentia globala atat in timpul Revolutiei Portocalii din 2004, cat si in timpul Revolutiei Demnitatii (Euromaidan) din 2014.

Cineaza ca un tatar la restaurantul Sofra

Restaurantul Sofra este detinut de o familie de tatari din Crimeea, cu portii incredibile de Plov (orez cu carne de miel), Shashlik (shish kebab) in meniu si probabil cea mai eleganta servire a cafelei din oras.

Observa ruina de o frumusete pitoreasca, River PORT

La River PORT vei fi acompaniat de peisaje urbane fantastice, pentru ca acest bar este amplasat in vechiul port al raului, are vedere spre docurile sovietice ruginite, spre constructiile portului industrial si spre podul pe jumatate distrus.

Dormi sub acoperisul Hostelului Dream House

Hostelul Dream House este probabil cel mai primitor hostel din Ucraina. il gasesti pe strada principala de care povesteam mai devreme, Descendentul lui Andrei. Cafeneaua Druzi Cafe de dinauntru are o mancare excelenta.

Daca vrei o sedere cu dichis, alege hotelul 11 Mirrors Design

11 Mirrors Design Hotel este singurul hotel-butic din centrul orasului Kiev, iar aici totul se prezinta in termeni de servicii excelente si inalta abundenta. Pozitionat in centrul vechi, hotelul este detinut de celebrul campion la box, Wladimir Klitschko.

Informatii by Momondo.ro via Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri