Unsprezece psihanalisti, psihiatri si psihologi analizeaza destinul acestor femei de exceptie, decupand din acesta franturi mai putin cunoscute si oferind cititorului o perspectiva inedita asupra conflictelor lor intime si a vietilor private zbuciumate.

Femeile celebre au marcat secolul XX cu frumusetea, talentul, gandirea si personalitatea lor. Colette, Virginia Woolf, Marlene Dietrich, Josephine Baker, Simone de Beauvoir, Édith Piaf, Maria Callas, Jackie Kennedy, Dalida, Françoise Sagan, Lady Diana, protagonistele cartii de fata, au fost modelele vremii lor, starnind pasiunea si entuziasmul admiratorilor. Adeseori insa, imaginea etalata in public era doar o simpla masca, dincolo de care se aflau angoase, tensiuni si dureri felurite.

Unsprezece psihanalisti, psihiatri si psihologi analizeaza destinul acestor femei de exceptie, decupand din acesta franturi mai putin cunoscute si oferind cititorului o perspectiva inedita asupra conflictelor lor intime si a vietilor private zbuciumate. Reconstituirea in maniera jurnalistica a biografiilor se impleteste cu analiza psihologica subtila, intr-un text captivant despre fata nevazuta a succesului si povestile de viata adevarata din spatele scenei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Autor: Catherine Siguret

Colectia: Femei celebre

O carte aparuta la editura Curtea Veche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri