Bestseller international aflat in topurile de vanzari ale publicatiilor New York Times, Sunday Times si Die Zeit. Recompensat in 2011 cu Australian Book Industry Award for General Fiction Book of the Year.

Cartea "Orele indepartate" este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Cele cinci romane ale lui Kate Morton, Casa de la Riverton, Gradina uitata, Orele indepartate, Pazitoarea tainei si Casa de langa s-au vandut in 10 000 000 de exemplare in peste 40 de tari.

O scrisoare care ajunge la destinatar la cateva zeci de ani dupa ce fusese trimisa bulverseaza existenta unei familii din Londra: Edie Burchill, editoare pasionata, descopera astfel un mister surprinzator legat de mama ei, Meredith, care implica un castel plin de secrete – Milderhurst, un autor celebru – Raymond Blythe, si pe cele trei fiice ale acestuia – Percy, Saffy si Juniper.

In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Meredith este evacuata, alaturi de alti copii, din Londra, iar ea ajunge la castelul Milderhurst, devenind cea mai buna prietena a lui Juniper. Dar castelul, desi aparent un loc minunat, inconjurat de o gradina fabuloasa, ascunde multe mistere pe care Meredith doar le intuieste, pentru ca fiica ei, Edie, sa le descopere ani mai tarziu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Caria dentară – ce este și cum se tratează

Povesti despre tradare, intamplari dramatice, iubiri nefericite alcatuiesc un labirint periculos in care Edie e pe cale sa se rataceasca, la fel cum mama ei, Meredith, cu jumatate de secol mai devreme, se pierduse pe coridoarele intunecate si intortocheate ale castelului. Singure zidurile acestuia mai stiu insa toate povestile de demult, si Edie nu trebuie decat sa le asculte pentru a le deslusi.

Autor: Kate Morton. Carte aparuta la editura Humanitas Fiction


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri