Dupa inovatii in confortul oaspetilor, servicii de cea mai buna calitate si ridicarea standardelor in materie de design, prin care Sheraton Bucuresti a devenit un reper in industria de ospitalitate de 5 stele, hotelul devine in seara de Revelion o destinatie a distractiei si a bunei dispozitii cu petreceri tematice variate si servicii exclusiviste.

Advertorial

Puteti alege din trei petreceri tematice, fiecare dintre ele cu un concept unic si optiuni variate de divertisment, cu notele de rafinament si lux care au facut cunoscut lantul hotelier Sheraton, in intreaga lume:

“Rock the City” aduce la Sheraton vibratiile muzicii pop-rock, oferite live de trupa Tasha Band. Atmosfera energica oferita de DJ Ionut si show-ul de dans pregatit de trupa Cabaret Sensation vor rasuna din sala Iridium, in timp ce momentele de relaxare pot fi savurate la Open Buffet-ul si Open-Bar-ul Full al petrecerii, precum si pe terasa in aer liber. Pretul pachetului este de 550 lei/ persoana.

“Fly Party” ofera un spectacol complet de muzica si dans, semnat de trupa Fly DJ, in sala de bal Platinum. Pregatiti-va pantofii de dans pe ritmuri latino, hip-hop sau pop si amintiti-va versurilor celor mai renumite piese din toate timpurile, oferite de DJ Tony Slow & DJ Omar. Pentru o experienta completa de divertisment de 5 stele, show-ul Cabaret Sensation va va rasfata cu un spectacol unic de dans. Pretul pachetului este de 500 lei/ persoana.

“Oldies but Goldies”- Calatorim in timp cu DJ Santana, care va pregati un mix al celor mai frumoase piese din anii 60 - 90. Muzica pentru toate gusturile, de la rock’n’roll pana la disco, atmosfera rafinata oferita de restaurantul Avalon, dar si preparatele culinare ce au facut celebra bucataria Sheraton pe piata locala de fine-dining, va vor oferi nu doar o petrecere memorabila, ci si experienta perfecta a unei petreceri de 5 stele. Pretul pachetului este de 450 lei/ persoana.

Temele sofisticate, diversitatea momentelor de edivertisment si rafinamentul locatiilor sunt doar cateva din “secretele” pe care le-am pregatit pentru acest moment unic din an. Oaspetii au la dispozitie o varietate de oferte, pregatite atent pentru confortul lor astfel incat sa se poata bucura de experienta autentica a ospitalitatii de 5 stele si sa valorifice cat mai mult momentele speciale, alaturi de familie si prieteni.

Pentru cei care doresc sa continue petrecerea in acelasi cadru elegant si sa se relaxeze in confortul oferit de hotelul Sheraton, am pregatit un pachet de weekend, in care clientii au la dispozitie pe langa cina festiva si o noapte de cazare in camera Single, Dubla sau Apartament, la alegere, mic-dejun inclus, cos de fructe in camera, Brunch si open-bar, precum si parcare gratuita. Tarifele incep de la 950 lei/persoana, in functie de tipul de camera ales. Oaspetii pot opta si pentru pachetul “Noapte de Revelion”, pentru care tarifele incep de la 800 lei/persoana, in functie de tipul camerei ales, si care include, cina festiva, o noapte de cazare in camera Single, Dubla sau Apartament, la alegere, mic-dejun inclus, dar si cos de fructe in camera si parcare gratuita. Bineinteles, pentru cei care doresc sa se relaxeze cu familia si prietenii doar la Brunch-ul organizat in prima zi a anului 2017, pretul de persoana este de 200 lei, cu parcare inclusa.

Din preparatele speciale pentru noaptea dintre ani, nu vor lipsi barul de salate, statia live cu vita Black Angus sau specialitatile internationale semnate de Master Chef, Henrik Sebok, dar nici deserturile savuroase oferite de cofetaria “Centro Sweets” by Pastry Chef, Thomas Huit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri