Bestseller international publicat in peste douazeci si cinci de tari si nominalizat in 2009 la Premiul Romantic Novel of the Year.

Debuteaza in 1989 cu o carte de calatorie, On the Narrow Road to the Deep North, transformata ulterior intr-un documentar de televiziune de WNET si Channel 4, cu titlul Journey to a Lost Japan. The Brothers: The Hidden World of Japan’s Richest Family a fost declarata in 1995 New York Times Book of the Year. Lesley Downer se apleaca apoi asupra lumii gheiselor, publicand Geisha: The Remarkable Truth Behind the Fiction (2000) si Madame Sadayakko: The Geisha who Seduced the West (2004), biografia actritei japoneze care a inspirat povestea operei Madama Butterfly de Puccini. Scriitoarea realizeaza pentru BBC2 o serie de emisiuni culinare dedicate Japoniei, A Taste of Japan, si semneaza doua carti de bucate: Japanese Vegetarian Cookery si At the Japanese Table: New and Traditional Recipes. Ultima concubina (The Last Concubine, 2008) este prima carte de fictiune a lui Lesley Downer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Autor: Lesley Downer

O carte aparuta la editura Humanitas


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri