Va mai amintiti de Kevin McCallister din "Singur acasa"? Sofia e la fel de nazdravana si adorabila, doar ca actiunea se defasoara in perioada în care existau castele, calesti si acele deosebite costume specifice epocii napoleoniene.

Comunicat de presa

Din 4 noiembrie puteti urmari în cinematografele din Romania o comedie de familie, un memento despre ce inseamna sa fii copil. O poveste duioasa si haioasa despre bucuriile copilariei, atat cat dureaza.

A fost o data ca niciodata...

o fetita, Sofia, care locuieste cu mama ei blanda si iubitoare intr-un castel imens. Ea nu este un copil model asa cum ar vrea, spre deosebire de prietenele sale Camille si Madeleine. Sofia este in cautare de aventuri extravagante, adora sa faca lucruri interzise si de cele mai multe ori intra in bucluc, spre disperarea celor din jur. Mereu pusa pe sotii, mama ei incearca sa ii tempereze comportamentul, aratandu-i cu blandete ce este bine si ce este rau. Intr-o zi, parintii ei au un accident, iar Sofia ramane in grija mamei sale vitrege, madame Fichini. O femeie rea si cu o inima de piatra care ii face viata sarmanei fetite un calvar. Dar Sofia va conta pe ajutorul prietenilor sai sa scape din ghearele acestei femei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Caroline Grant, tanara care interpreteaza rolul Sofiei, a fost aleasa din 800 de persoane cand avea doar 5 ani. Regizorul filmului, Christophe Honoré, a afirmat ca „ tanara actrita a fost suficient de puternica pentru un astfel de film si si-a dat seama din prima clipa ca o sa fie un partener puternic pentru nivelul de munca ce trebuie depus”. Actrita interpreteaza imaculat rolul Sofiei, care ii vine ca o manusa.

Va mai amintiti de Kevin McCallister jucat de Macaulay Culkin din „Singur acasa”? Sofia e la fel de nazdravana si adorabila, doar ca actiunea nu se defasoara în SUA, ci in perioada în care existau castele, calesti si acele deosebite costume specifice epocii napoleoniene.

Aventurile Sofiei se bazeaza pe scrierile Contesei de Segur, fiind o ecranizare pentru toate varstele. Pe langa activitatea cinematografica, regizorul a scris numeroase romane pentru copii si o considera pe Contesa de Segur un ideal de precizie si eleganta.

Din 4 noiembrie va asteapta pe marile ecrane o productie plina de fantezie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.


Ce spune presa internationala?

„ Sofia este o prezenta absolut solara...” ( The Hollywood Reporter)

„O adaptare extrem de reusita, plina de prospetime si elan.” ( Femme Actuelle)

„Filmul lui Honoré arata ca un imens teren de joaca, unde experimentarea este regina.” (Studio Cine Live)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri