Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti propune adultilor dansuri de societate ideale pentru a se simti in vacanta in fiecare zi. Experienta de a dansa la Arthur Murray este relaxanta si energizanta, intocmai ca o vacanta savurata din plin.

Cu sezonul concediilor aproape de final, adultii incep sa resimta din nou presiunea intoarcerii la job, iar lectiile de dans au rolul de a-i le reda starea de bine si buna dispozitie.

In cadrul evenimentului Dance Brunch cu Arthur Murray – Marine Party, bloggeri si jurnalisti au avut ocazia sa experimenteze relaxarea prin dans la scoala de dans Arthur Murray din Bucuresti. Acestia au invatat pasii unei coregrafii pline de vitalitate, cu pasi de salsa ce pot fi dansati la orice petrecere sau eveniment, dar care aduc aminte de serile de vara, de vacanta. Atmosfera din studio a fost completata de decoratiunile marinaresti, precum si de tinutele cu aer de vacanta propuse de partenerii evenimentului, Giorgal si Noi9.ro.
Fie ca sunt alese cursuri de dans cu stiluri energice, sau stiluri de dans cu miscari mai lente si mai dramatice, cei care iau lectii de dans la Arthur Murray se relaxeaza, intocmai ca intr-un concediu reusit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Persoanele cu un caracter romantic, cu o atitudine patimasa ale caror simturi sunt stimulate de acordurile senzuale, lente, dar cu multa personalitate, aleg dansurile precum tango, rumba, bolero sau tango argentinian potrivite pentru a-i relaxa si a le ridica tonusul. Energia pozitiva este resimtita si în acest cadru, dar atmosfera este plina de emotii puternice si trairi intense.

Lectiile de dans din studioul Arthur Murray Bucuresti înseamna mai mult decât învatarea unor pasi de dans. Distractia, linistea sufleteasca si relaxarea mintii sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participantilor. Lectiile de dans imprumuta starea de relaxare din vacanta si o transpun pe ringul de dans in fiecare zi.

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Testul lui Mercur Retrograd: Cum te va afecta aceasta perioada?

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri