1 Iunie se apropie cu pasi repezi, iar copiii, fie ca au 5 ani, fie ca au 15 ani, isi asteapta cu acelasi entuziasm cadourile, ca in dimineata magica de Craciun. Pentru aceasta sarbatoare dedicata copilariei am incercat sa stam departe de tehnologie si, cu zambetul pe buze, am ales mici cadouri care ajuta la dezvoltarea copilului tau, dar si la pastrarea inocentei acestuia.

Copilaria este si va ramane locul in care ne vom reintoarce cu drag si cu entuziasm ori de cate ori simtim nevoia sa evadam, sa ne linistim si sa retraim cea mai frumoasa si pura perioada a vietii noastre. Chiar si atunci cand rolurile s-au schimbat, iar acum noi suntem parintii ingrijorati si grijulii care isi asteapta in curtea scolii copilul.

Si pentru ca multi dintre noi sunt de parere ca de ceva timp incoace copii se dezvolta mult prea repede si isi pierd la fel de repede inocenta, propunem ca darurile pe care le veti alege, indiferent de situatie, sa le oferiti acelor suflete mici care va fac viata mai frumoasa, sa fie cat mai simple, cat mai creative si cat mai apropiate de copilaria de altadata. Iata ce am ales noi:

Perioada 2-5 ani

Aceasta este perioada in care ai ocazia sa iti ajutati cat mai mult copilul sa se bucure de gustul copilariei adevarate. Profita cat mai mult posibil de acesti ani inocenti si du-l sa se bucure de iarba verde, de aerul curat si de activitatile in aer liber alaturi de alti copii!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Daca stai la curte sau daca ai posibilitatea sa il duci la bunici, la tara, o masuta de joaca cu apa si nisip poate deveni activitatea preferata a copilului tau si a prietenilor lui. La fel se va intampla si atunci cand in casa apare un balansoar Smoby Foca cu scaunele si manere. In zilele toride de vara, unui astfel de balansoar i se poate atasa un furtun de apa in partea centrala, spre amuzamentul copiilor.

Tot pentru activitatile in aer liber, o bicicleta nu trebuie sa lipseasca din viata copilului tau. Invata-l sa mearga pe ea si o sa contribui astfel la sanatatea lui fizica si psihica. O sa iti multumeasca mai tarziu!

Cand vine vorba de joaca in casa, incearca sa il implici in activitati de care va puteti bucura impreuna. Spre exemplu, un puzzle cu basme nu da gres niciodata. Ai ocazia sa reconstruiesti alaturi de copilul tau scene fabuloase din basmele Hansel si Gretel, Scufita Rosie sau Motanul incaltat.

Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Editura Publisol lansează volumul II din seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)” LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Departe de gandul ca este o activitate pentru gradinita sau scoala, un set de pictura si desen poate ajuta la descoperirea unui talent. In fond si la urma urmei, ce copil se poate abtine cand vine vorba de scris si de desenat pe... hartie, masa, pereti sau haine?!

Perioada 6-10 ani

Imaginatia unui copil trebuie antrenata la orice varsta. Cat inca este in formare, ar fi bine sa ii aduci la cunostinta toate jocurile educative si creative. Cel mai probabil, aventura imaginatiei incepe intotdeauna cu un set de plastilina. Cele mai trasnite forme create de copilul tau te pot atentia ca micutul tau are un talent deosebit care nu trebuie trecut cu vederea.

Tot cat este mic si inca mai are chef de acea joaca inocenta, cortul Heidi Castel aduce un plus de distractie pentru copilul tau si prietenii lui, putand fi folosit atat in interior, cat si in exterior. Joaca cu acest cort permite copiilor ore intregi de distractie si imaginatie, cu aventuri si jocuri de rol.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Ofera-i baietelului tau sentimentul de fericire suprema cu ajutorul celebrului joc Lego! Da-i ocazia sa intre in lumea de fantezie a Dragonului Titan. Sunt 360 de piese in cutie si este recomandat copiilor cu varsta intre 7 si 14 ani.

Pe cei mai maricei ii poti surprinde cu o trotineta pliabila sau o pereche de role pentru plimbari interminabile in parc.

Perioada 11-16 ani

Aici lucrurile nu mai sunt deloc simple. Sunt varstele la care copiii vor sa fie tratati ca niste adolescenti, viseaza la telefoane mobile si tablete si isi dau intalnire la Mall. Ce are de facut un parinte in aceasta situatie? Ei bine, strecatoara-i printre surprize mici cadouri de care, desi nu o sa se laude la prieteni, se va bucura in intimitatea lui de ele.

Astfel ca, un ghiozdan modern si un set de cesti pe care le poate decora dupa bunul plac o sa ii aduca o satisfactie imensa. Sa poarte un ghiozdanel caruia i-a oferit culorile preferate sau sa daruiasca mai departe cestile pe care le-a personalizat dupa propria imaginatie, ii poate creste incredere in el. Si... sa nu uitam ca ajuta la dezvoltarea creativatii sale.

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Twister este un joc care te innoada la propriu, iar asta inseamna ca distractia o sa atinga cote maxime la orice petrecere. Nu ezita sa il faci cadou copilului tau daca vrei ca acesta sa lege prietenii stranse cu alti adolescenti.

O alta varianta de cadou este jocul de societate tip Quiz - Cameleon. Este pentru 2-6 de jucatori, contine o tabla de joc, o clepsidra, doua zaruri, 72 de elemente de puzzle, sase pioni, 42 de jetoane si 128 de carti de joc cu sase intrebari si raspunsuri. Acest joc dezvolta gandirea logica si strategica si cunostintele generale.

Tot pentru antrenarea mintii, pentru dezvoltarea memoriei si a gandirii stiintifice, alege un joc de sah si table. Daca ii place, copilul tau se poate inscrie la concursurile organizate de Federatia Romana de Sah si poate sa devina celebru in toata lumea.

Cand vine vorba despre tine... care erau jocurile de care te bucurai alaturi de prietenii tai in copilarie?

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete

Sursa Foto Front Page: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri