14 Aprilie 2016 publicat în Entertainment 16 share-uri

Pregatiti-va pentru History of a lost Love DANCE Festival - 3 zile si 3 nopti, in perioada 15-17 aprilie 2016, la Hotel Caro, Bucuresti.

Comunicat de presa

In cadrul festivalului de dans vor avea loc workshop-uri si petreceri unde artisti si DJ nationali si internationali din tari precum Argentina, Portugalia, Cuba, S.U.A., Croatia, Romania vor prezenta si dansa alaturi de participanti spectacole de Salsa, Tango, Bachata, Kizomba si Swing.

„History of a lost Love DANCE Festival inseamna energie, optimism si dragoste. Am ales sa vin cu un nou suflu pentru cea de-a doua editie si deja ne gandim la editia din 2017. Mi-am dorit sa aduc laolalta culturi si genuri muzicale diferite, de unde oamenii sa aleaga, sa incerce diferite stiluri de dans. Dansul inseamna cum sa te exprimi, cum sa socializezi mai bine si cum sa dezvolti aptitudini pentru a fi parte dintr-o echipa”, explica Ioana Lupescu, dansatoare si organizatoare History of a lost Love DANCE Festival.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

History of a lost Love DANCE Festival isi propune sa apropie oamenii fie ei pasionati sau dansatori profesionisti, sa le ofere experiente unde se pot (re)descoperi, socializa, lega noi prietenii.

Companiile isi pot inscrie angajatii la workshopuri pentru a beneficia de terapia prin dans care ajuta in integrarea sociala, afirmarea eului, recunoasterea recompenselor, deschidere la nou, mentinerea rolului inechipa, leadership (performanta echipelor).

Biletele se pot achizitiona online sau direct la Hotelul Caro in ziua evenimentului.

Despre artisti si program History of a lost Love DANCE Festival
www.historyofalostlove.com si
https://www.facebook.com/HistoryofalostLove.DanceFestival
 

Evenimentul se desfasoara sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina.
 

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri