10 Noiembrie 2015 publicat în Entertainment 20 share-uri

"Parfumul este calea. S-o strabati inseamna sa-ti gasesti propriul suflet."

Elena are un talent rar: descopera ingredientele unui parfum imediat ce-l miroase. Parfumul a facut parte intotdeauna din viata ei. Se simte acasa numai atunci cand o invaluie esentele mirifice ale florilor, al plantelor si ale mirodeniilor.

Datorita harului ei, ajunge de la Florenta la Paris si se initiaza in stravechea arta a aromei. In Orasul Luminilor descifreaza enigmatica reteta straveche a unui parfum fara egal, conceput de strabunica ei. In calatoria ei spre o noua viata, in care prind contur emotii tari ca esentele, il intalneste pe Cail, barbatul care cultiva soiuri rare de trandafir. Impreuna, cei doi merg pe calea mirosurilor secrete, a amintirilor indepartate si a sperantei de a descoperi iubirea de neuitat.

„Parfumul este calea. S-o strabati inseamna sa-ti gasesti propriul suflet.“ Cristina Caboni

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Autoare: Cristina Caboni

Carte aparuta la editura Nemira


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri