26 Octombrie 2015 publicat în Entertainment 24 share-uri

Nunta in Toscana este o comedie adorabila olandeza, un film care facut recorduri de audienta in aceasta tara, a ajuns si pe ecranele din Romania.

Hitul olandez de box office al lui 2014, „Nunta in Toscana”, a avut premiera in cinematografele noastre pe 23 octombrie. In prima saptamana, fimul ruleaza in Cinema City – Afi Cotroceni, la Cinema Elvira Popepescu si in reteaua RADEF.

Actiunea filmului este plasata in Toscana. Tanara si frumoasa olandeza Sanne (Sophie van Oers) traieste in Italia, unde – impreuna cu parintii ei – administreaza Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunti de vis. Sanne organizeaza nuntile altora, desi casatoria ei a esuat.
Cand Sanne il intalneste pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat in divorturi, dar care nu crede in dragoste, nu putem decat sa ne intrebam daca vor primi inca o sansa in viata, sau vor continua doar sa asiste la casatoriile altora. Filmul iti ofera momente de relaxare, de amuzament si, in ciuda umorului de buna calitate, mult romantism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Momentele romantice abunda in film, precum frisca pe torturile de nunta, imaginile de basm si muzica lui André Rieu te fac sa visezi, iar perspectiva ca un cuplu de spectatori romani chiar sa ajunga in Toscana, cu un bilet la film, fac din aceasta productie o premiera mult-asteptata.

Asadar, cu un singur bilet cumparat la „Nunta in Toscana”, pe parcursul primei luni de la premiera in cinematografe, un fericit cinefil va castiga doua nopti de cazare in stil toscan, intr-un oras din apropierea Florentei (Italia), cu mic dejun inclus si o ceremonie de nunta simbolica sau o nunta de... „bronz”, „argint” ori... „aur” (reinnoirea juramintelor de nunta).

Premiul se poate revendica pana la finalul anului, iar deplasarea in Toscana se poate face la o data aleasa de castigator, pana pe 31 decembrie 2016, cu exceptia lunii august.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Premiul 2, oferit tot prin tragere la sorti, consta intr-un weekend pentru doua persoane la Pensiunea „Toscana Rustica” din Judetul Gorj.

Participantii vor trimite copia biletului la adresa organizatorului (SC Taylor Pojects SRL, str. Rosiorilor nr. 12., Oradea, judetul Bihor, 410204) sau pe cale electronica, la adresa de e-mail:promotie@taylorprojects.ro, mentionand sloganul concursului: „Castiga o nunta in Toscana”. Participantii vor inscrie pe copia biletului numele, adresa postala, numar telefon si adresa de e-mail.

Vezi Trailer - Nunata in Toscana:

In filmul „Nunta in Toscana” este vorba despre tineri si despre familiile si prietenii lor, care se intalnesc pentru o nunta exclusivista in frumosul peisaj al Toscanei insorite. Filmul este un cocktail de iubire, pierdere, umor, cu peisaje mirifice si muzica divina, compusa de André Rieu, ce va misca pe oricine. Odata vazut filmul, Toscana va intra in planurile viitoare de petrecere a vacantei cu persoana iubita.

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

„Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – impreuna cu violonistul Frank Steijns - trei piese noi pentru coloana sonora a filmului olandez „Nunta in Toscana”: este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz", „Volare con te” si „Bella Tarantella”.

André a declarat despre experienta lucrului la coloana sonora si despre aceste noi piese: „Ideea unei ‚nunti in Toscana’ a fost o sursa de inspiratie pentru amandoi. Ne-am putut rasfata intr-un stil italian delicios, pe notele romanticului Vals toscan de nunta (Tuscan Wedding Waltz) sau in exuberanta, radianta Tarantella...”

Sinopsis extins

„Nunta in Toscana” o are in centrul filmului pe Sanne si petrecerea de nunta pe care o organizeaza. La aceasta nunta, Sanne se intalneste cu cavalerul de onoare, Jeroen, iar spectatorul crede ca cei doi se vor casatori la randul lor; totusi, Jeroen, cu toate ca este frumos si bogat, nu crede in casatorie. Asadar, cum e posibil ca Sanne, o romantica incurabila, sa se indragosteasca de el?

Chiar si atunci cand Jeroen se logodeste, inexplicabil, cu cineva, iar Sanne se logodeste – la randul ei – cu un italian temperamental, spectatorul inca se asteapta si isi doreste ca Jeroen si Sanne sa revina la sentimente mai.

Scenaristul pune pe jar asteptarea publicului..

Un succes de box office

Productia olandeza „Nunta in Toscana” a surclasat la box office-ul olandez blockbustere hollywoodiene. In saptamana premierei, „Nunta in Toscana” a avut incasari mai mari decat „The Wolf of Wall Street“, in a doua saptamana a surclasat „American Hustler”, iar in a treia „Lego Movie”, conform boxofficenl.net. „Nunta in Toscana” a mai fost distribuit cu succes in Ungaria si Coreea de Sud, Romania fiind a cincea tara in care este adus filmul.

Parteneri media: eva.ro, ziare.com, Zile si Nopti, 220.ro, orasulm.eu, CinemaRX, Cinefan, Cinemagia, MovieNews, Blog de Cinema


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri