Ne-au impresionat videoclipurile pe care le-am gasit pe lumea e mica. Unele ne-au adus zambetul pe buze, altele ne-au sensibilizat, altele ne-au vorbit despre puterea si feminitatea feminina, altele ne-au amintit cat de frumoasa poate fi natura daca ne facem timp sa o observam, altele ne-au atestat expresivitatea muzicii romanesti, iar altele ne-au convins ca unde dragoste nu e, nimic nu e... Mai toate sunt lectii de viata care merita traite. Sunt videoclipuri care merita vizionate.

Ne-au impresionat videoclipurile pe care le-am gasit pe lumea e mica. Unele ne-au adus zambetul pe buze, altele ne-au sensibilizat, altele ne-au vorbit despre puterea si feminitatea feminina, altele ne-au amintit cat de frumoasa poate fi natura daca ne facem timp sa o observam, altele ne-au atestat expresivitatea muzicii romanesti, iar altele ne-au convins ca unde dragoste nu e, nimic nu e... Mai toate sunt lectii de viata care merita traite. Sunt doar cateva dintre videoclipurile care merita vizionate. Mai multe puteti gasi la sectiunea videoclipuri.

Sa va bucurati de ceea ce exprima!

Lectie de talent -video adaugat de Elena Veli:

Lectie de feminitate si putere -video adaugat de Mystery Woman:

Lectie de cunoastere - alt video adaugat de Mistery Woman:

Lectie de ras -video adaugat de Lavinia Profor

Lectie de frumusete -video adaugat de White Pigeon

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Lectie de iubire, prezent si optimism -video adaugat de Dragosiri IRInel

Daca aveti propriile retete de viata, va invitam sa le impartasiti pe lumeaemica, la rubrica Videoclipuri (lumea in miscare) Si nu numai. Forumul lumeaemica va este de asemenea deschis.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri