Trei obiceiuri fundamentale care iti vor imbunatati statutul financiar, relatiile si sanatatea!
Trei personalitati marcante din lumea afacerilor isi dezvaluie secretele, intr-o antologie ce reuneste viziunile lor asupra vietii, astfel incat tu sa dobandesti o imagine de ansamblu care sa te ajute sa faci bani.

Vei invata sa-ti folosesti incredibila putere a psihicului pentru a atrage prosperitatea in viata ta.

Napoleon Hill a fost unul dintre primii si cei mai faimosi autori americani de carti motivationale. Ideile cuprinse in lucrarile sale sunt actuale si in zilele noastre.

Dale Carnegie a scris nenumarate carti si a sustinut conferinte in care a instruit oamenii in arta vorbirii in public. Metodele sale sunt atat de apreciate, incat Fundatia Carnegie atrage si in prezent mii de persoane interesate de imbunatatirea relatiilor cu ceilalti.

Joseph Murphy a explicat pe intelesul tuturor principiile universale dupa care functioneaza societatea, ajutand astfel multe persoane sa-si schimbe fundamental viata si devenind unul dintre pionierii spiritualitatii moderne.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Autori: Napoleon Hill, Dale Carnegie, Joseph Murphy

Carte aparuta la editura Curtea Veche si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri