Si in acest an Kudika si Klever Travel au hotarat sa va ofere de Ziua Indragostitilor sansa unei vacante romantice. Tot ce trebuie sa faci este sa te lauzi: publica o poza cu tine si cu iubitul tau si scrie cateva randuri in care sa ne explici de ce crezi tu ca sunteti cel mai tare Kudikuplu! Mai apoi, invita toti preietenii sa va voteze si. tine pumnii stransi!

Va invitam din nou sa participati la cea de-a doua editie a concursului KudiKuplu, sponsorizata si in acest an de Klever Travel.

Si in acest an Kudika si Klever Travel au hotarat sa va ofere de Ziua Indragostitilor sansa unei vacante romantice. Tot ce trebuie sa faci este sa te lauzi: publica o poza cu tine si cu iubitul tau si scrie cateva randuri in care sa ne explici de ce crezi tu ca sunteti cel mai tare Kudikuplu! Mai apoi, invita toti preietenii sa va voteze si…. tine pumnii stransi!

Daca strangi cele mai multe voturi pana pe 5 februarie 2008, pleci la mare cu iubitul tau! Si nu oriunde, ci in Mamaia, la hotel IAKI. Va asteapta acolo sampanie, flori, sauna, jacuzzi si o cina romantica in seara de Sfantul Valentin. Surprizele nu se opresc aici, insa cred ca v-am dat suficiente motive pentru a va inscrie chiar acum la concurs.

PARTICIPA LA CONCURS!

Perioada de desfasurare a concursului: 15 ianuarie - 5 februarie 2009.

Consultati intreg regulamentul aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri