5 Noiembrie 2014 publicat în Entertainment 6 share-uri

Cateodata, dragostea nu-i un lucru simplu...
Salvata de un strain. Bantuita de un secret. Cateodata, dragostea nu-i un lucru simplu...El o urmareste, dar nu face cunostinta cu ea pana cand, odata, intr-o intalnire neasteptata, el devine salvatorul ei. Atractia dintre ei e incontestabila. Totusi trecutul, pe care el s-a straduit atat de mult sa-l depaseasca, si viitorul, in care ea-si pune atat de mari sperante, ameninta sa-i desparta. Numai impreuna ar putea sa lupte cu durerea si vinovatia, sa infrunte adevarul si sa gaseasca neasteptata putere a dragostei.

Jackie este o fata frumoasa, este la colegiu, de trei ani are un iubit admirabil si i se pare ca viata e usoara si viitorul ii zambeste. Fara veste, iubitul o paraseste pentru ca vrea sa incerce ceva nou, iar durerea despartirii o face sa nu mai ajunga la cursuri si sa fie la un pas sa piarda examenul si anul. Scapa ca prin urechile acului dintr-o tentativa de viol, parintii ii spun ca se duc la schi atunci cand hotaraste sa vina si ea acasa in vacanta... De unde sa inceapa sa se refaca? De n-ar fi prietenii, s-ar prabusi. Pas cu pas, ei o ajuta sa mearga mai departe. E ca intr-un joc, ii vor spune ei si o vor invata ca este destul de puternica pentru a supravietui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Tammara Webber scrie o carte despre obsesie, punand-o sub lupa si cantarindu-i bunele si relele. Fiecare dintre personajele sale, atat de vii si de colorate, are niste demoni personali pe care trebuie sa-i invinga, principalii vinovati pentru „greseli“ fiind: obisnuinta care te face orb la realitate, dorinta de a avea succes cu orice pret, rivalitatea care calca totul in picioare, rusinea care te amuteste cand ar trebui sa strigi, neincrederea ca „de data asta“ va fi altfel, va fi bine.

Cum iei cea mai buna decizie? E foarte usor cand iubesti!

Pentru ca, pe langa tema violului - o faradelege care lasa traume adanci si totusi, de regula, este simplist expediata, bagatelizata, considerandu-se ca se poate „rezolva” la mica intelegere intre parti si mai ales, atat de adesea, aruncandu-se vina asupra... victimei! – Ti se ofera una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste, captivanta prin descrierea scenelor de interactiune intre protagonisti unde, citind, te simti deopotriva intrus si curios, si fascinanta prin multiplele meandre, prin surprizele care se tin lant, prin arta cu care scriitoarea stie sa te tina cu sufletul la gura si cu pumnii stransi pentru personajele pe care le indragesti neconditionat.

Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Autor: Tammara Webber

Produs aparut la editura Epica si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri