Natura este cu adevarat uluitoare.Se manifesta in moduri atat de surprinzatoare, iar sufletul uman ramane vrajit. Sa vezi pe viu aceste locuri, poate fi o experienta marcanta dar, multumita internetului, putem face astazi, chiar o incursiune virtuala. Descopera locuri fascinante, despre care, probabil nu ai stiut. La pozitia a 6-a, e o surpriza!

1. Campia oglinda din Bolivia

Salar Uyuni este cea mai intinsa campie de sare din lume – 10.582 kilometri patrati.

Foto: Shutterstock.com; Salar Uyuni; campie de sare, campie, campia oglinda

Este localizata in Bolivia de Sud-Vest. Salar Uyuni, campiea oglinda este trecuta pe lista celor mai frumoase locuri pe care trebuie sa le vezi inainte de a muri.

Campia s-a format prin transformarea catorva lacuri preistorice, de-alungul erelor, care au lasat o crusta de sare deasupra sesului. Salar Uyuni este una dintre cele mai uimitoare privelisti din lume.

Aceasta campie acoperita de o crusta de sare ce seamana cu o oglinda reflecta in mod spectaculos frumusetea cerului. Megand pe aceasta campie, lumea se intoarce de-a dreptul invers. Uiti adesea care este susul si josul, povestesc turistii.

Foto: Shutterstock.com; Salar Uyuni; campie de sare, campie, campia oglinda

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri