"Cu o floare nu se face primavara!" Noi asa credem si de aceea, dedicam acest horoscop barbatilor din vietile noastre care se vor grabi maine sa ne cumpere flori. Dar ce vor face ei poimaine si raspoimaine si in restul anului? Sa lasam “astrele” sa vorbeasca. :)

Berbec

Barbatii din zodiac Berbec vor avea o revelatie incredibila! Multumiiiim Universule! Barbatii din zodiac Berbec descopera cuvantul “a comunica” si dintr-o data, lumea lor devine mult mai… Roz! Da, roz! Si barbatii au nevoie de roz in viata, pentru ca atunci cand reusim sa vorbim despre gandurile si sentimentele noastre, fara a astepta ca sotia sau prietena sa le citeasca… ei bine, tensiunile se spulbera ca prin miracol! :)

Foto: Shutterstock.com, barbat, flori roz

Taur

Iubitii nostri din Zodia Taur vor avea un vis miraculous, un vis al gloriei adevarate! Decid in sfarsit ca este timpul sa investeasca timp si dedicatie, pentru adevarata lor chemare interioara: gastronomia -placerea gustului. Si unde altundeva pot descoperi aceasta chemare interioara, decat iiiin BUCATARIE!

Da, pentru barbatii din zodia Taur, bucataria devine locul revelatiilor mistice si al dedicatiei profunde fata de femeile din viata lor, pe care vor vrea sa le alinte cu cele mai speciale gusturi si cu multa-multa atentie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: Shutterstock.com; barbat, bucatarie

Gemeni

Barbatii din Zodia Gemeni sunt cei mai fericiti! In sfarsit au parte de sosete imperechiate si tricouri parfumate si asta se intampla prin forte proprii, fiindca in sfarsit, barbatii din Zodia Gemeni, singuri, burlaci, cuplati, adolescenti, batrani, sau "in floarea varstei" descoperaaaa… butonul de la MASINA DE SPALAT! O problema complicata de fizica quantica devine acum, ceva “simplu ca buna-ziua”!

Mai mult decat atat, barbatii din Zodia Gemeni, reusesc sa sorteze hainele in functie de culori, sa le impacheteze, sosetele sa le imperecheze, fara nici un pic de ajutor. In plus, reusesc sa ii inspire si pe ceilalti masculi din jurul lor. Iar femeile din viata lor desigur, sunt cu muult, mult mai fericite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri