2 Decembrie 2013 publicat în Entertainment 1 share-uri

'Only God Forgives' este pelicula cu care regizorul danez Nicolas Winding Refn a fost nominalizat la Palme d'Or 2013.

Comunicat de presa

"Only God Forgives" (Numai Dumnezeu iarta) este cel mai recent film in regia lui Nicolas Winding Refn, cunoscut pentru Drive, Valhalla Rising si Bronson. In rolurile principale: Ryan Gosling (Drive, The Ides of March, The Place Beyond the Pines), Kristin Scott Thomas (The English Patient, Mission: Impossible, Gosford Park) si Vithaya Pansringarm (The Hangover 2).

"Only God Forgives" este pelicula cu care regizorul danez Nicolas Winding Refn a fost nominalizat la Palme d'Or 2013. Lungmetrajul este distribuit in Romania de Independenta Film si a intrat in cinematografe incepand cu 29 noiembrie.

Ryan Gosling joaca rolul unui american bizar, stabilit in Thailanda, de unde conduce o afacere cu trafic de stupefiante. Fratele sau este ucis cu complicitatea autoritatilor, asa ca lui i se cere sa il razbune cu orice pret.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

"Numai Dumnezeu iarta" a fost turnat in cartierul chinezesc din Bangkok, Thailanda si a avut un buget relativ mic: 4,8 milioane de dolari. Aceasta este a doua colaborare a regizorului danez Nicolas Winding Refn cu Ryan Gosling, dupa Drive, film in urma caruia au devenit foarte apropiati.

Este Only God Forgives o continuare a lui Drive?

"Only God Forgives' (Numai Dumnezeu iarta) a fost prezentat de o parte a cronicarilor drept un posibil sequel al filmului anterior la care cei doi, Ryan Gosling si regizorul Nicolas Winding Refn au colaborat, Drive. Iata ce spune, inainte de toate, chiar regizorul:

"Retrospectiv, eu pot vedea similitudinile dintre Chang si One Eye din Valhalla Rising, pe de o parte, si soferul din Drive, pe de alta parte: toti isi au radacinile in mitologia basmului si au dificultati in a trai in lumea reala. Tehnic, exista o asemanare intre comportamentul lor stoic, tacerea lor si portretele fetisiste ale acestor personaje, chiar daca se refera la epoci diferite si sunt jucate de actori diferiti.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In Valhalla Rising, One Eye este enigmatic, noi ii ignoram trecutul si el este definit de numele pe care il poarta. In Drive, soferul este definit de ocupatia sa. In Only God Forgives, Chang este definit in primul rand prin comportamentul sau enigmatic, atat de mult incat devine un personaj imaterial, un "el ", definit numai prin imaginea sa, nu prin numele sau.


Foto homepage: Film via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri