Fiecare capitol al cartii "Cele 100 de secrete simple ale oamenilor de succes" ofera un punct de plecare, un imbold sau o sursa de inspiratie tuturor celor care doresc sa-si sporeasca sansele de a avea succes in viata.

Cati dintre noi nu au visat sa ajunga sa egaleze rezultatele exceptionale ale oamenilor de succes? Ne-am fi dorit sa patrundem tainele reusitei lor, sa le urmarim traseul evolutiei si sa aflam ce le-a facut posibila ascensiunea. David Niven a avut curajul acestei incursiuni, reusind sa demitizeze teoria conform careia succesul este un atribut rezervat exclusiv celor alesi.

Cele 100 de secrete simple ale oamenilor de succes este rezultatul observatiilor si cercetarilor laborioase efectuate de specialisti asupra persoanelor care au atins succesul in diverse domenii de activitate. Fiecare capitol ofera un punct de plecare, un imbold sau o sursa de inspiratie tuturor celor care doresc sa-si sporeasca sansele de a avea succes in viata.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Autor: David Niven

Traducator: Manuela Rodica Petricau

Editura Curtea Veche


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri