13 August 2013 publicat în Entertainment 63 share-uri

'Noi 4. Este doar un triunghi amoros plus una sau e o lectie de viata?' Noi4 este o productie Teatrul Nu e o Cladire si Teatrul LUNI de la Green Hours.

Comunicat de presa

Noi4 este o productie Teatrul Nu e o Cladire si Teatrul LUNI de la Green Hours, al carui creator textual este Lia Bugnar, care se afla si printre creatorii atmosferei scenice: Maria Obretin, Ilinca Manolache si Marius Manole. Regia este semnata de Dorina Chiriac, iar ilustratia muzicala ii apartine artistei Ada Milea.

Intr-un interviu acordat Monicai Andronescu pentru Evenimentul Zilei, actrita si dramaturgul Lia Bugnar spune ca: "N-ar trebui ca "Pescarusul" si "Noi 4" sa se numeasca ambele piese de teatru. Fara niciun fel de falsa modestie. Cred ca oamenii nu mai au pregatirea sa vada un spectacol de Cehov, sa zicem. Astfel de dramaturgi sunt mult prea tari pentru cat de mult ni s-a diluat noua sangele. Si atunci, vine Lia Bugnar cu povestioare dupa chipul si asemanarea lor… Noi, cei care facem azi niste lucruri si mai reusim sa sensibilizam publicul – vorbesc despre mine acum –, nici n-ar trebui sa purtam acelasi nume."

“Piesa este o comedie. Genul acela de comedie telenovelistica. Ai senzatia inca de la inceput ca telenovela a coborat de pe micile ecrane, pe scena. Plansete, suspine, crize, adevarate drame, o poveste clasica de adulter, o prietenie superficiala, comic de limbaj, un dialog cu publicul absolut delicios si interpretari pe masura.

Actritele isi condimenteaza replicile pe care trebuie sa le spuna, rolurile pe care le joaca, cu mici interventii soptite doar pentru public – neauzite insa de colegele de scena – in care critica fie jocul celorlalte, fie bugetul piesei.

"Aparent facila, piesa se dovedeste pe final de o mare profunzime si te cam pune un pic pe ganduri. Noi 4. Este doar un triunghi amoros plus una sau e o lectie de viata?" (Georgiana Ene, https://georgianae.wordpress.com/category/teatru/)

Spectacolul de teatru Noi 4 se joaca miercuri, 21 august, ora 21:00 la Green Hours, Calea Victoriei 120.

Locurile sunt limitate, de aceea este avizabil sa faceti rezervari inainte la numarul de telefon 0788 452 458 de luni pana vineri intre orele 11:00 si 18:00 sau prin email teatru@greenhours.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri