Vineri, sambata si duminica la standul Creative Arts se da un pet pe o jucarie!

Creative Arts – centru de dezvoltare a creativitatii – te invita la Cea Mai Creativa Reciclare, pe 14, 15 si 16 iunie, la Street Delivery! Invata sa-ti reinventezi tinuta, decoratiunile din casa sau jucariile cu ceea ce arunci de obicei la cosul de gunoi.

Fie ca este vorba despre PET-uri, role de carton, ambalaje de la dulciuri sau inghetata, saci de plastic, bucati de material textil sau dopuri de la sticle – in cateva minute toate acestea m pot deveni materiale pentru a crea sau personaliza haine, decoratiuni si accesorii inedite. Workshop-urile vor avea loc in cadrul Street Delivery, in zona Verona iar biletul de intrare consta intr-un PET.

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: “Copiii invata sa transforme gunoiul in frumos, sa economiseasca bani si timp si protejeaza natura in cel mai creativ mod posibil. Asa ca ii asteptam pe toti cei care isi doresc sa aduca un suflu nou casei, tinutei sau felului in care se joaca la standul Creative Arts pentru a-si petrece un weekend creativ si eco-friendly.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Programul atelierelor:

Vineri 14 iunie:

17:00 - 19:00 - Reciclarea hartiei si a cartonului
Copiii vor da o noua identitate materialelor folosite, iar acestea vor deveni bufnite, marionete sau flori.

19:00 - 21:00 - Reciclarea dozelor de aluminiu
Recipientele goale nu vor lua calea cosului de gunoi, ci vor avea statutul de materiale pentru bijuterii dintre cele mai diverse: de la bratari la accesorii de par sau cercei.

Sambata si duminica 15-16 iunie

11:00-13:00 - Reciclarea hartiei si a cartonului

14:00-16:00 - Reciclarea PET-urilor
Participantii vor invata sa transforme sticlele de plastic in pinguini, masinute sau papusi , dar si in alte jucarii, in functie de preferintele si ideile lor.

16:00-18:00 - Reciclarea dozelor de aluminiu

18:00- 21:00 - Tutu-uri din saci menajeri
Copiii vor invata sa creeze fuste de balerina din saci menajeri, astfel utilizand aceste obiecte obisnuite pentru a obtine tutu-uri sic!

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Despre Creative Arts

CREATIVE ARTS este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, desen maga, design textil, arta foo si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improviztie si stand-up comedy.


Despre Street Delivery

Street Delivery este un eveniment-manifest de urbanism, arhitectura si arte care isi propune recuperarea peisajului urban de catre pietoni si comunitate. Desi a acordat in fiecare an o atentie deosebita responsabilitatii sociale, Street Delivery se supune anul acesta analizei Societal, primind marca de Eveniment Responsabil pentru respectarea indicatorilor din patru domenii: protectia mediului, dezvoltarea sociala, dezvoltarea economica si buna guvernanta. Evenimentul este organizat de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

Pentru detalii cu privire la programul complet, va rugam accesati: www.streetdelivery.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri