17 Iunie 2013 publicat în Entertainment 11 share-uri

3 carti de referinta ce prezinta destinul a 3 femei exceptionale ale istoriei, cu un destin extraordinar: Mata Hari, Imparateasa Sissi a Austriei si Elisabeta I!

Mata Hari. Femeia fatala

Devastator de frumoasa, devastator de lipsita de scrupule, Mata Hari si-a pus intreaga putere de seductie in slujba informatiilor secrete.

Si, in 1917, aceeasi devastatoare femeie a fost arestata, judecata si executata pentru spionaj, sub acuzatia ca ar fi responsabila pentru moartea a cincizeci de mii de soldati francezi. Cu certitudine vorbea mai multe limbi straine, a calatorit enorm si a fost amanta multor ofiteri de rang inalt, oficiali guvernamentali si chiar a ministrului francez de razboi, dar pentru totdeauna va ramane intrebarea: a fost cu adevarat vinovata de spionaj? Cum a reusit Margaretha Zelle, o simpla profesoara olandeza, sa devina Mata Hari, un simbol al sexualitatii?

Pat Shipman aduce noi probe care pun la indoiala vinovatia celebrei spioane. Dupa cercetari a sute de pagini de documente declasificate in Franta si Anglia despre arestarea ei si despre procesul de spionaj, Shipman reinterpreteaza ultima parte a vietii lui Mata Hari, ca dansatoare in Europa si presupus spion. O carte care evoca evenimentele care i-au modelat viata, transformand-o in femeia fatala care a a schimbat atatea destine, punand pe jar intreaga lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Autor: Pat Shipman;

Carte aparuta la editura Nemira, disponibila pe www.elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri