26 Martie 2013 publicat în Entertainment 61 share-uri

Pentru ca de fapt, ele, pisicile sunt adevaratele staruri ale internetului!

1. Motanul moracanos

Vesti bune pentru cei care adora umorul sec . Locul porcusorului isteric a fost luat de catre un motan, am putea spune, cu mult mai simpatic Motanul Tafnos. Probabil, in acest moment este cel mai cunoscut motan din lume, datorita imaginilor care circula online. Oamenii au gasit o modalitatea de a se amuza, folosindu-se de imaginea sa tafnoasa, atipica pentru o pisica de obicei atat de alintata si iubitoare.

Foto: Pagian de Facebook Grumpy Cat

2. Spangles, Motanul care se uita crucis

Tot pentru look-ul sau atipic a devenit celebru si Spangles. Faptul ca se uita crucis il face sa arate usor prostut, dar tot din acelasi motiv el a devenit foarte celebru:

Foto: Pagina de Facebook a lui Spangles

3. Venus, pisica Chimera

Pe Venus... multa lume o considera photoshopata. Dar nu e deloc asa! Venus e jumatate neagra, jumatate roscata. Si are un ochi albastru si unul verde!

Foto: Pagina de Facebook a lui Venus

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Foto fr si main:  By art nick /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri