6 Februarie 2013 publicat în Entertainment 55 share-uri

Care este culoarea ta preferata? Auzim multe persoane care afirma ca nu au neaparat o culoare preferata. Insa uita-te cu atentie in jurul tau, vei observa o culoare predominanta, un pattern care se tot repeta: bluza preferata, rochia preferata, culoarea care iti vine bine la ochi, sau poate culoarea peretilor din dormitor. Cu siguranta ai o culoare preferata. Ei bine, aceasta culoare spune cate ceva despre tipul tau de sexualitate.

Purpuriu: Cei carora le place aceasta culoare se considera ceva mai sofisticati pentru o simpla escapada erotica. Femeilor care apreciaza aceasta culoare nu prea le place sa se complice. Barbatii sunt foarte diplomatii in materie de flirt erotic. Dintre toti, cei care iubesc purpuriul sunt persoanele cele mai preocupate de propria placere in timpul sexului.


Negru:
Probabil, foarte multi dintre voi, ati ales culoarea negru, ca fiind favorita voastra. Sunteti persoane care se lasa prea des in mreaja toanelor de moment in privinta sexului. Sub presiunea stresului, interesul pentru sex scade foarte drastic.


Verde:
Cei care preferati verdele aveti o inocenta aparte in materie de sex, o inocenta care va face sa fiti chiar mai dezirabili, sunteti proaspeti si energici. Barbatii pot fi chiar un pic neindemantici, dar intr-un mod chiar placut. Iubitorii de verde sunt gentili si senzuali. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta infidelitatii in ceea ce ii priveste pe aceia care iubesc culoarea verde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad


Oranj:
Persoanele care adora aceasta culoare iubesc sa creeaze tot felul de fantezii sexuale. Actul sexual este precum o scena dramatica, in care ei joaca rolul principal. Le plac soaptele si dialogul erotic in timpul actului sexual.

Maroniu si tonuri de maroniu: Daca tu, sau partenerul tau sunteti persoane carora le place aceasta culoare, atunci cu siguranata sunteti o comoara in materie de sex. Persoanele care adora aceasta culoare sunt afectuoase si sensibile si foarte atente fata de nevoile si dorintele partenerilor lor. Sexul este mereu prezent in imaginatia lor, in acelasi timp, au nevoie de timp si un spatiu intim deosebit pentru a se simti perfect in timpul actului sexual.

Gri: Culoarea gri este preferata de persoanele indecise. Prefera sa nu se implice in relatii serioase tocmai din acest motiv. Nu prea reusesc sa comunice cu dezinvoltura in privinta a ceea ce le place din punct de vedere sexual. Totusi, un cuplu format din doua persoane care apreciaza aceasta culoare este o potrivire de vis!

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Albastru: Iubitorii acestei culori sunt parteneri ideali de sex. Sunt gata sa experimenteze si in acelasi timp sunt foarte afectuosi si atenti in privinta nevoilor partenerilor lor. Considera ca a face dragoste este o adevarata arta. Femeile si barbatii carora le place aceasta culoare iubesc sexul din toate punctele de vedere. Din acest motiv cei care iubesc albastrul pot fi chiar ravasitori in ochii partenerilor lor. Si in casnicie, aceste persoane sunt foarte deosebite.


Albul:
Daca o persoana este indragostita de alb, poate sa considere uneori sexul un act obsecen. Nu prea le place sa faca dragoste in timpul zilei. Aceste persoane pun mare pret si pe igiena maxima inainte si dupa sex.

Iti mai recomandam si:

Horoscop de stil 2013: Ce sa porti in noul an

Burberry Prorsum primavara/ vara 2013 - o colectie superba, plina de culoare

Cele 10 Porunci Erotice

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri