2 Ianuarie 2013 publicat în Entertainment 8 share-uri

Saint Petersburg State Ballet On Ice revine in aceasta iarna in Romania cu un turneu ce include patru orase si trei spectacole diferite: 'Romeo si Julieta', 'Lacul lebedelor' si 'Spargatorul de nuci'.

Comunicat de presa

Cea mai cunoscuta trupa de balet pe gheata din lume, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg (Saint Petersburg State Ballet on Ice), revine in aceasta iarna in Romania cu un turneu ce include patru orase si trei spectacole diferite: „Romeo si Julieta”, „Lacul lebedelor” si „Spargatorul de nuci”. Trupa este considerata una din bijuteriile Rusiei si este condusa de artistul emerit al Rusiei, Konstantin Rassadin, fost solist al Mariinsky Ballet.

Cei ce vor alege sa petreaca o seara grandioasa alaturi de Saint Petersburg State Ballet on Ice, vor avea parte de un spectacol pus in scena de peste 80 de balerini-patinatori, majoritatea castigatori ai multor medalii internationale la patinaj artistic, dar si de coregrafii de exceptie si sute de costume fastuoase. De asemenea, pentru a transmite atmosfera magica creata de artistii din Saint Petersburg sunt necesare peste doua tone de gheata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Bucurandu-se de un succes fulminant iarna trecuta, cand reprezentatiile s-au desfasurat cu casa inchisa, Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheata din St. Petersburg revine in Romania la inceputul anului 2013 cu sapte spectacole, ce se vor desfasura in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu. In plus, turneul din aceasta iarna al balerinilor pe gheata este sustinut de Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.

In Capitala, melomanii vor avea ocazia sa vada in premiera absoluta spectacolul „Romeo si Julieta” (in 19 ianuarie, la Sala Palatului, orele 19:00). Clujenii se vor delecta cu „Lacul lebedelor” (in 17 ianuarie, la Teatrul National, orele 18:00 si 21:00), in timp ce la Timisoara si Sibiu va fi pus in scena „Spargatorul de nuci” (in 15 ianuarie – Timisoara, la Sala Olimpia, orele 18:00 si 21:00 si in 18 ianuarie la Sibiu, in Sala Transilvania, orele 18:00 si 21:00).

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri