Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate.E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cand in cand va va pufni rasul.

"Cartea lui Daniel Mafteiu face parte din categoria amuzanta a falselor tratate. O extraterestra de 30 de ani, cu MBA la Paris, incearca sa-si initieze egalele, in maniera sistematica, in tainele managementului culinar.

"Luand in raspar jargonul stiintific, li se explica know-how-ul necesar fierberii unui ou sau, de pilda, modul cum poate fi recunoscuta bucataria intr-un apartament: este incaperea cu multe electrocasnice si fara WC. Extraterestrele nu sunt altceva decit superfemeile manager de la multinationale, pentru care ciorbitele sunt la fel de misterioase ca supa primordiala".

"Evident, din punct de vedere economic si social, ele vin din alta lume, asa ca isi merita numele. E o carte plina de umor si inteligenta. Citind-o, inevitabil din cand in cand va va pufni risul".

"Pericolul este ca, amintindu-va anumite scene, vi se poate intampla acelasi lucru cand intrati in bucatarie sau mergeti la piata. Si stiti bine, nu e sanatos sa razi de unul singur. Mai ales in spatiile publice." (Dan Lungu)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Autor: Daniel Mafteiu

Editura Polirom


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri