Tu stiai aceste lucruri care le diferentiaza pe femei de barbati?

Femei versus Barbati din punct de vedere genetic:

Se pare ca femeile sunt mai complexe decat barbatii. Acest lucru a fost dovedit de un studiu publicat in LA Times. Care este deci motivul pentru aceasta diferenta? Atat barbatii, cat si femeile detin cromozomi X si Y, insa barbatii nu primesc instructiuni genetice decat pentru cromozomul X. Astfel, femeile primesc o cantitate dubla de instructiuni genetice fiind, in mod logic, organisme mai complexe decat reprezentantii sexului opus.

Femei versus Barbati si simtul umorului:

Image © Sxc.hu

Femeile au un simt al umorului mult mai dezvoltat decat majoritatea barbatilor, sau cel putin asa afirma cercetatorii de la Universitatea Stanford. Cum au descoperit ei acest lucru? Punand subiectii de ambele sexe sa se uite la desene animate in timp ce creierul lor era scanat. Creierul unui barbat este, in acest sens, mai putin activ decat cel al unei femei. Barbatii radeau in timpul desenelor animate inaintea femeilor, asteptandu-se ca acestea sa fie amuzante. In schimb, femeile evaluau ce priveau inainte de a decide daca sa se amuze sau nu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Femei versus Barbati ca rapiditate:

Barbatii sunt mai rapizi decat femeile. Totusi, un studiu recent publicat in revista Nature a confirmat ca, in timp, diferenta dintre rapiditatea celor doua sexe a inceput sa se diminueze.

Femei versus Barbati in oglinda:

Fata de barbati, femeile isi petrec mult mai mult timp din viata privindu-se in oglinda. Desi numarul datilor petrecute in fata oglinzii este aproximativ acelasi pentru ambele sexe, timpul este cel care face diferenta. O femeie isi pierde doi ani din viata uitandu-se in oglinda, pe cand un barbat doar 6 luni.

Femei versus Barbati in discutii:

Deja nu mai este un mister ca femeile vorbesc mult mai mult decat barbatii. Ele folosesc de aproape patru ori mai multe cuvinte decat cei din urma (7000 de cuvinte zilnic in comparatie cu 2.500).

Femei versus Barbati la volan:

Femeile care conduc polueaza mai putin mediul inconjurator in comparatie cu barbatii. Motivul? Atunci cand nu stiu exact drumul pe care trebuie sa mearga, se opresc pentru a cere indicatii, pe cand un barbat consuma numerosi litri de benzina incercand sa gaseasca singur drumul si demonstrandu-si barbatia.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri