12 Octombrie 2012 publicat în Entertainment 78 share-uri

Dave Engledow este un artist-fotograf din Statele Unite, care a devenit cunoscut drept Cel mai bun tata din lume, dupa ce a lansat o serie de fotografii editate, in care eroul principal este Alice Bee, fetita lui de doi ani.

Cel mai bun tata din lume si aventurile lui Alice Bee

Aceste fotografii editate in Photoshop i-au adus lui Dave fani din intreaga lume, pentru ca el reuseste sa starneasca amuzamentul prezentandu-ne situatii neobisnuite in care tatal si fetita joaca roluri cu totul si cu totul neobisnuite.

Dave Engledow ne-a acordat permisiunea de a publica fotografiile care au facut-o faimoasa pe micuta Alice Bee. In aceste fotografii Dave este un tata absoult nonconformist care isi pune fetita, pe Alice Bee, in cele mai primejdioase si amuzante situatii, aratandu-ne tocmai cum nu ar trebui sa fie "cel mai bun tata din lume."

Noroc insa ca Dave face acest lucru cu ajutorul editarii in Photoshop! Scenele sale fanteziste si amuzante au devenit astfel faimoase in intreaga lume, amintindu-ne cumva de Charlie Chaplin si „Piciul”. Dave este un Chaplin modern, iar proiectul lui inseamna un cadou oferit lui Alice Bee din viitor.

"Cand s-a nascut fiica mea, in anul 2010, am stiut ca vreau sa ii documentez viata intrun mod creativ si ca vreau sa realizez o colectie de fotografii pe care sa le pretuiasca atunci cand va creste mare", spune Engledow pentru Ny Daily News.

"Personajul pe care il portretizez in acesasta serie intentionez sa fie o parodie la adresa unui tata care nu as vrea sa fiu niciodata - distrat, neglijent, egoist, incapabil si chiar coplesitor uneori".

In niciuna dintre fotografiile realizate de Dave, fetita nu apare intr-o ipostaza potrivita pentru un copil. Iar in fotografia care l-a facut faimos pe "cel mai bun tata din lume", acesta isi tine fetita inca bebelus, intr-o pozitie riscanta, in timp ce isi toarna in cafea, lapte chiar din biberonul lui Alice Bee.

Recent, Alice Bee si Dave Engledow, aka Cel mai bun tata din lume au fost invitati la Today Show, una dintre cele mai de succes emisiuni din Statele Unite.
 

De altfel, cana cu „Cel mai bun tata din lume”  (World's Best FATHER) este nelipsita din fotografiile manipulate digital ale lui Dave. Pe noi ne-a convins ca este cel mai bun tata din lume! Pe voi?

Vizitati pagina de Facebook Engledow Art Photography de unde veti putea afla ultimele aventuri ale lui Alice si ale lui Dave.

Foto fr si main: By Julia Pleskachevskaia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri