30 Septembrie 2011 publicat în Cultura 18 share-uri

V-am obisnuit deja: ne place sa va stimulam creativitatea si de aceea organizam un nou concurs de creatie, de data aceasta alaturi de Editura Herald. Aparitiile editoriale ale editurii Herald au o esentiala componenta spirituala si de aceea, am vrea sa va incurajam sa ne impartasiti trairile voastre spirituale. De cele mai multe ori, IUBIREA, de orice natura ar fi ea, ne stimuleaza existenta, sufletul, experientele... Povestiti-ne despre iubirile voastre!

Regulamentul concursului:

Am vrea asadar sa ne povestiti in materialele pe care ni le trimiteti despre IUBIRE. Ce este iubirea? Povestiti-ne ce a insemnat pentru voi intalnirea cu iubirea. Indiferent de forma in care ati trait acest sentiment, indiferent daca povestea voastra este una implinita/ fericita sau nu, vorbiti-ne despre regasirea propriei fiinte alaturi de persoana draga sau despre curajul si puterea de a o lua de la capat in momentul cand totul a luat sfarsit.

Povestea voastra nu trebuie sa fie mai lunga de o pagina si jumatate, in Word (650-700 de cuvinte). Si, mai retineti ca asteptam articolele voastre pana in data de 27 octombrie 2011. Concursul se desfasoara in perioada 30 septembrie – 27 octombrie 2011.  Adresa de contact unde trebuie sa ne trimiteti creatiile voastre este redactie@garbo.ro

Editura Herald ofera patru premii in carti, dupa cum urmeaza:
Pachet premiul I:
Pachet premiul II:
Pachet premiul III:
Mentiune:

In total sunt 10 titluri pe care editura Herald ni le ofera cu amabilitate, iar noi suntem convinse ca acestea se pliaza pasiunilor cititoarelor Garbo.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri