Laureatul cu Nobel John Steinbeck (1902-1968) este poate cel mai cunoscut pentru romanele sale memorabile cum ar fi 'La rasarit de Eden' sau 'Fructele maniei', dar Steinbeck a fost si un autor de scrisori remarcabil.

Si sa nu iti faci griji daca pierzi. Daca este potrivit, se intampla – Cel mai important lucru este sa nu te grabesti. Nimic bun nu scapa.

Scrisoarea lui John Steinbeck catre fiul sau

Fii glorios in acest sentiment si fericit si recunoscator pentru un singur motiv. Obiectul iubirii este cel mai bun si mai frumos. Incearca sa traiesti la nivelul acestui sentiment. Daca iubesti pe cineva – nu exista absolut nici un rau sa marturisesti – doar aminteste-ti ca unii oameni sunt foarte timizi si uneori, marturisirea ta trebuie sa ia in considerare aceasta timidiatate.

Fetele au un fel de a sti si a simti ceea ce tu simti, dar de obicei le place sa si auda acest lucru.
Uneori se intampla ca ceea ce simti sa nu fie mutual pentru un motiv sau altul – dar acest lucru nu face ca sentimentele tale sa fie mai putin bune sau de valoare. Si nu in ultimul rand, stiu ceea ce simti fiindca si eu am simtit acest lucru si ma bucur ca ai acest sentiment.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Îți doresc timp…

Noi vom fi incantati sa o cunoastem pe Susan. Va fi bine-venita. Elaine va face toate aranjamentele si va fi foarte incantata. Si ea stie despre iubire si poate ca va reusi sa iti dea un ajutor si mai bun decat mine.

Si sa nu iti faci griji daca pierzi. Daca este potrivit, se intampla – Cel mai important lucru este sa nu te grabesti. Nimic bun nu scapa.
Iubire,
Ta
(n.r. prescurtare de la "tata")


Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri