20 Februarie 2018 publicat în Cultura 3 share-uri

Muzeul National de Istorie Naturala 'Grigore Antipa' ii invita pe copii la prima intâlnire din acest an cu temerarii exploratori Dodi si Roni, care va avea loc sâmbata, 24 februarie 2018 de la ora 11:00!

Pentru cei care inca nu ii cunosc, Dodi este ursul polar caruia ii dau viata Ana Craciun-Lambru si Lavinia Pop Coman iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ana-Maria Cucuta si Victoria Radu. Neinfricatii exporatori care strabat lumea-n lung si-n lat studiind flora si fauna Planetei vor face echipa cu Andreea Draghici, o tanara cercetatoare de la Muzeu.

In prima parte a intalnirii, Dodi, Roni si Andreea le vor face cunostinta micutilor cu patru prieteni inaripati, toti dansatori desavârsiti, fiecare in stil propriu. Miscarile gratioase de vals ale lebedei, stilul sincron al pasarilor flamingo, miscarile de tango ale corcodelului, dansul pantofiorilor albastri ai corbului de mare, toate acestea au un scop pe care copiii il vor descoperi in aceasta intalnire.

In a doua parte a evenimentului, printr-o serie de jocuri si ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, copiii vor fi pe rând spectatori si protagonisti. Actorii papusari au pregatit, ca de obicei, o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

La intalnire sunt invitati copiii cu vârste cuprinse intre 4 si 9 ani. Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, in limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri