8 Februarie 2018 publicat în Cultura 1 share-uri

Beneficiile cititului ne sunt bine cunoscute tuturor, insa destul de putini alegem cartile in defavoarea altor activitati din categoria hobby-urilor.

Desi poate par putin mai „old school”, cartile nu-si vor pierde niciodata calitatea de a te introduce intr-o lume noua si de a te ajuta sa-ti schimbi perceptia vis-a-vis de anumite lucruri si conceptii. Exista o gama foarte larga de genuri ale literaturii dintre care poti alege cu siguranta ceva pe placul tau, iar beletristica este poate cel mai frumos dintre ele.

Pe www.libris.ro/carti/beletristica este o gama foarte variata de carti ce apartin acestui segment, din care am selectat cateva care au in centrul lor povestile de viata ale unor femei ce devin puternice datorita experientelor de viata prin care trec.

1. Cele trei fiice ale Evei - Elif Shafak

In drum spre casa unor prieteni, unde e invitata la cina, Peri – sotie casnica si mama a trei copii – este pusa in fata unui fapt neplacut: ii este furata geanta de pe bancheta din spate a masinii. Reusind s-o recupereze si cercetandu-i continutul, da peste o poza polaroid din anii de studentie de la Oxford, ce are in centru un profesor carismatic si nonconformist, inconjurat de trei studente. Imaginea ii readuce dintr-o data in minte trecutul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Cartea poate fi achizitionata de pe Libirs.ro

2. Sotia plantatorului de ceai - Dinah Jefferies

Tanara Gwendolyn Hooper ajunge in exoticul Ceylon, nerabdatoare sa inceapa o viata noua ca sotie. O intampina insa un sot distant, secretos si intotdeauna ocupat. Explorand singura plantatia de ceai, Gwendolyn descopera usi incuiate, rochii vechi si alte semne ale unui trecut necunoscut.

Cartea poate fi achizitionata din libraria online Libris.ro


Foto homepage: Pexels

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri