Proiectul isi propune sa ofere adolescentelor din Bucuresti educatie culturala care sa sustina dezvoltarea lor ca public pentru cultura scrisa, dezvoltarea lor personala, precum si deschiderea fata de diversitate.

CINE POATE PARTICIPA LA proiectul Scrie povestea ta?

Proiectul Scrie povestea ta se adreseaza adolescentelor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, indiferent de statutul scolar al acestora (adolescente inscrise in invatamantul liceal, tehnologic sau vocational sau adolescente care nu sunt inscrise in sistemul de invatamant).

Adolescentele interesate nu trebuie sa aiba abilitati de scriere creativa sau talent literar; scopul proiectului nefiind acela de a descoperi talente literare noi, ci de a explora opere literare ale unor scriitoare din trecut si din prezent si de a dezvolta capacitatea de auto-analiza prin intermediul scriiturii personale.

Pentru a se inscrie, adolescentele interesate trebuie sa trimita, pana pe 25 iunie, un email la adresa scriepovesteata@cpe.ro sau un mesaj privat pe www.facebook.com/scriepovesteata, cu datele de contact (nume si prenume, varsta, telefon si email) si raspunsul la intrebarea Care e cartea ta preferata si de ce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Proiectul Scrie povestea ta este implementat de CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, in perioada februarie 2017 – octombrie 2017.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri