Leonard Cohen ne lipseste deja foarte tare dar geniul sau muzical si poetic are puterea de a ne incalzi in orice clipa sufletele. Iata de ce iti propunem un play-list cu melodiile noastre preferate semnate Leonard Cohen:

Cultura - Playlist 10 melodii de Leonard Cohen

10. Leonard Cohen - Tower of Song

Un cantec magic care vibreaza a toamna si "I was born like this, I had no choice/ I was born with the gift of a golden voice" - m-am nascut asa, nu am avut nicio sansa/ M-am nascut cu darul unei voci de aur, spun versurile acestei melodii. Aici, Leonard Cohen in duet cu Bono de la U2.

9. Leonard Cohen - Stranger Song

Sa nu uitam ca Leonard Cohen a fost mai intai un poet si apoi un muzician, scriu fanii lui Cohen si... sigur ca, judecand dupa superbele versuri ale acestei melodii, ei au dreptate.

8. Leonard Cohen - Anthem

Acesta este un cantec dedicat sperantei si fortei interioare. Anthem (Imn) ne ofera un moment de spiritualitate autentica, incapsulata intr-un singur vers: "Exista o crapatura in orice" canta Cohen si apoi adauga: "Asa intra lumina inauntru."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri